ACO rendszerlánc

A vízelvezetési megoldások vezető gyártójaként mindenekelőtt egyvalami vagyunk: a vízelvezetés szakértői. Szeretjük, hogy átfogó szakértői tudásunk partnereink a szakmában, az építészetben és a tervezésben, valamint a szakmában. Így nemcsak a mindennapi munkájukat könnyítjük meg, hanem biztosítjuk az ACO-megoldások hosszú távú minőségét és előnyeit is.

 

Gyűjtés és gyűjtés

A felszíni víz vagy a kezelendő folyadékok a felszínről a lehető leggyorsabban és legteljesebb mértékben a vízelvezető rendszerbe jutnak. Az ACO-rendszerláncnak ez a része biztosítja az emberek, épületek és közlekedési útvonalak védelmét és kényelmét a közvetlen közelben.

 

Előtisztítás és kezelés

Az összegyűjtött folyadékok kezelésére integrált fizikai, kémiai vagy biológiai eljárásokat alkalmaznak, hogy azok – minimális követelményként – a közcsatorna-hálózatba vezethetők legyenek. Az ACO-rendszerláncnak ez a része teremti meg az újrahasznosítás és a fenntartható használat előfeltételét.

 

Tartás és megtartás

Tárolótartályok, gátak és szelepek biztosítják, hogy a folyadékok a vízelvezető rendszeren belül maradjanak, és ellenőrzött módon oda irányíthatók. Az ACO-rendszerláncnak ez a része növeli a védelmet és a biztonságot a szélsőséges követelmények esetén, például heves esőzés, árvíz vagy kritikus folyadékok kezelése esetén.

 

Szivattyúzás, leeresztés és újrafelhasználás

Szivattyúk, átemelőállomások és csőrendszerek szállítják az összegyűjtött, kezelt és ellenőrzött vizet a következő rendszereknek és körfolyamatoknak. Az ACO-rendszerláncnak ez a része az összegyűjtött, kezelt és ellenőrzött vizet további felhasználás vagy újrafelhasználás céljából a kapcsolódási pontra szállítja.

 

ACO szolgáltatási lánc – mert a minőség nem áll meg a termékkel

 

A vízelvezetési megoldások vezető gyártójaként mindenekelőtt egyvalami vagyunk: a vízelvezetés szakértői. Örömmel bocsátjuk átfogó szaktudásunkat a szakmában, az építészetben és a tervezésben, valamint a szakmákban dolgozó partnereink rendelkezésére. Így nemcsak a mindennapi munkájukat könnyítjük meg, hanem hosszú távon biztosítjuk az ACO-megoldások minőségét és versenyképességét is.

Tájékoztatás és továbbképzés

Az ACO Akadémián a világméretű ACO Csoport know-how-ját osztjuk meg a kereskedőkkel, tervezőkkel, építészekkel és kivitelezőkkel, akik számára fontos a minőség. Meghívjuk Önt, hogy élvezze az előnyeit

Tervezés és optimalizálás

A vízelvezetési megoldások pályáztatása és tervezése számos változatot tesz lehetővé. De melyik konstrukció vezet a gazdaságilag legjobb és műszakilag legbiztonságosabb megoldáshoz? Segítünk megtalálni a megfelelő választ.

Építési tanácsadás és felügyelet

A vízelvezetési megoldás tervezése és megvalósítása közötti kellemetlen meglepetések elkerülése érdekében az Ön építkezésénél projektszintű tanácsadással és támogatással állunk rendelkezésére.

Ellenőrzés és karbantartás

Az ACO termékeket hosszú élettartamra terveztük és gyártjuk. értékesítés utáni ajánlatainkkal biztosítjuk, hogy az ACO még évekig megfeleljen az Ön magas minőségi követelményeinek.