Árnyékolás a teraszon vagy az erkélyen

A polirattan szőnyeg olyan modern anyag, amely sokféleképpen alkalmazható: erkélyek, teraszok, kerítések árnyékolójaként és rosszul kinéző falak fedéseként.

 

MÉRETRE SZABOTT ÁRNYÉKOLÁS

Az árnyékolás szövött polirattan csíkokból készül – egy olyan anyag, amelyet nagy szilárdság és a légköri körülményekkel, például a nedvességgel, a szennyeződéssel és az UV-sugarakkal szembeni ellenállás jellemez. Teremtse meg saját klímáját az erkélyen. A burkolat díszíti erkélyét, egész évben védelmet nyújt a szél, a hó és az eső ellen. Megakadályozza a tárgyak kiesését. A megrendelő igényei szerint levágható. Az árnyékolót tekercsekben értékesítik. A burkolat rögzítéséhez kábelkötegelőket adnak. Kétoldalas árnyékoló: Az árnyékolás mindkét oldalának megjelenése azonos. Maximális méretek: 200 cm magas és 2000 cm hosszú.

 

POLIRATTAN KERÍTÉSSZALAGOK

Kerítésekhez, korlátokhoz stb. tervezett polirattan kerítésszalagok, amelyek kényelmes, tartós és esztétikus árnyékolást biztosítanak. A kerítésszalagokat egész évben magas időjárásállóság jellemzi, valamint védelmet és magánéletet biztosít. A kerítéscsíkok 2,50 m-es panelekhez illeszkednek (szalagméret: 19 cm x 255 cm). A kerítéspanel fonott polirattan csíkokból készül – egy olyan anyagból, amelyet magas tartósság és időjárásállóság jellemez (nedvesség, szennyeződés, fagy, hó, eső, UV-sugárzás).

 

POLIRATTAN PARAVÁN

A Polyrattan Screening fonott polirattan csíkokból készült, erkélyfedésre és kerítések, falak burkolására tervezett. A Polyrattan egy kiváló minőségű, az időjárásnak ellenálló anyag, amelyet beltéri és kültéri használatra terveztek az év bármely szakában. A polyrattan árnyékoló mérete: magasság 90 cm x hossz 2000 cm; vagy magasság 100 cm x hossz 2000 cm; vagy magasság 110 cm x hossz 2000 cm és 8 színben kapható.

A Bradas termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!