Az Energy + elektromos szerszámok gyűjteménye tovább bővül!

Az Energy+ akkumulátoros rendszer kínálata gyakran bővül új elemekkel a modern szerszámigények és a barkácsolás megkönnyítése érdekében. A gyártó a felhasználóknak garanciát és hozzáférést biztosít az eszközök még szélesebb választékához. 

A NEO Tools és a GRAPHITE olyan vezeték nélküli elektromos szerszámokat kínál, amelyek rendkívül hatékonyak és teljesítményükben megfelelnek a hálózatról táplált társaiknak. Az alkalmazott technológia kiváló minőségű alkatrészeket, precíz gyártást és több évszakos tartósságot biztosít.

A modern megoldásoknak köszönhetően az Energy+ elektromos szerszámok szinte bárhol és bármilyen térben használhatók.

 

A legkeresettebbek:

  • Energy+ akkumulátoros racsnis kulcs 04-603 NEO,
  • Energy+ akkus fúrógép 58G000-SET1 GRAPHITE,
  • Energy+ HVLP szórópisztoly 58GE103 GRAPHITE,

annak érdekében, hogy a legkülönfélébb feladatokhoz használhassa őket. Függetlenül attól, hogy milyen szerszámkategóriákkal dolgozik, pl. csiszolás, fúrás, kertészkedés vagy vágás – a NEO és GRAPHITE berendezések minden elvárásnak megfelelnek.

 

A széles választék mindenféle nélkülözhetetlen szerszámhoz hozzáférést biztosít, amelyek minden műhelyben és minden más helyen jól jönnek – ne hagyja, hogy a képzelete korlátozza! Igaz, az űrben való alkalmazás esetében még dolgozik a gyártó egy akkus gravitációs csavarhúzó és egy plazmafűrész kifejlesztésén, de ismerve a NEO és GRAPHITE mérnökeinek ambiciózus hozzáállását, ez csak idő kérdése.

 

Hogyan lehet a legtöbbet kihozni az Energy+ elektromos szerszámok teljes választékából?

Az Energy+ akkumulátoros termékcsalád kényelmes használatához mindössze az Ön által választott elektromos szerszámra és egy háromféle kapacitásban kapható univerzális akkumulátorra van szüksége:

  • Akkumulátor Energy+ 18 V, Li-Ion 2,0 Ah 58G001,
  • Akkumulátor Energy+ 18 V, Li-Ion 4,0 Ah 58G004,
  • Akkumulátor Energy+ 18 V, Li-Ion 6,0 Ah 58G086,

 

Ne feledkezzen meg a rendelkezésre álló töltők egyikéről sem:

  • ENERGY+ 58G002,
  • Dupla akkumulátor töltő ENERGY+ 58G085.

Az Energy+ rendszer egy környezetbarát és jövőbiztos megoldás minden elektromos szerszámhasználó számára.

 

Az autóipar szerelmeseinek örömmel mutatjuk be az új MOTO 2023 katalógust, amely a professzionális autóipari termékek átfogó választékát tartalmazza. A kínálatban mechanikus szerszámok, műhelyszerszámok, pneumatikus szerszámok, elektromos szerszámok és tartozékok, valamint speciális munkavédelmi ruházat is szerepel.

 

Az autóipari szerszámok a NEO TOOLS márka magját képezik, és a kínálat folyamatosan bővül. Tekintse át a katalógust! 

A Graphite termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!