Az intelligens világításban rejlő lehetőségek

Az „okos otthon” fogalma Magyarországon is egyre inkább elterjedőben van. A kényelem és a praktikusság ötvöződik, amikor a telefonodat csatlakoztatod az okostévédhez, a termosztátot WIFI kapcsolaton keresztül állítod be, vagy az okosóráddal telefonálsz. Hasonló megfontolások vezettek a modern otthonok okosvilágításához, amikor távirányítóval vagy okostelefon segítségével állíthatod be a lámpák fényerejét vagy színét. A dizájnlámpák a szórakozást vagy a kikapcsolódást is szolgálhatják.

 

Okoslámpák otthon

Ezekkel az okoslámpákkal otthonodban vagy lakásodban a mindennapok pillanatait teheted hangulatosabbá, legyen szó akár egy kemény munkanap utáni pihenésről, amikor egy távirányító segítségével csökkentheted a mennyezeti lámpa fényerejét, vagy akár egy gombnyomással holdfény üzemmódba kapcsolhatsz.

De akkor is, ha egy nehéz vizsgára tanulsz vagy otthonról dolgozol, okosvilágításodat egyszerűen hideg fehér munkavilágításra állíthatod, így még hatékonyabbá téve a felkészülést. És mindez könnyen elérhető számodra, a Rábalux Ollie lámpa /videó/ például egyetlen kattintással képes minderre! A fényerő és a színhőmérséklet távirányítóval állítható, így otthonát még kényelmesebbé és modernebbé teheti.

A nappali polcára vagy éjjeliszekrényére is választhat egy extra funkcióval ellátott asztali lámpát. A Rábalux Kendall okoslámpa /video/ tetején található hangszóró megérintésével hangulatának megfelelően változtathatja RGB színeit, miközben Bluetooth kapcsolaton keresztül kedvenc zenéjét játszhatja le. Ha pedig elhagyod otthonod, magaddal viheted, mert beépített akkumulátorral rendelkezik.

Alakítsa a világítást aktuális hangulatához a jól megválasztott dizájnlámpa számos funkciójának köszönhetően! A Rábalux hasonló termékek széles választékát kínálja, amelyek könnyen lakásod kedvenc kiegészítőivé válhatnak. Termékválasztékért kérjen ajánlatot!