Az új kerti trend, amely 2023 nyarán átveszi a hatalmat

A „sitooterie” kifejezés skót eredetű szó, amely nemrégiben került be a köztudatba. A ‘sit’ és az ‘oot’ szavak kombinációjából áll, ami azt jelenti, hogy „kiülni”, és egyfajta szabadtéri ülőhelyet jelöl. A sitooterie-k Skócia-szerte felbukkantak, és ezek lesznek 2023 nyarának legújabb trendjei. 

A sitooterie egy ülőhely és egy menedék kombinációja. Gondoljon rá úgy, mint egy szabadtéri nappalira, kényelmes bútorokkal, tűzrakóhellyel és a kültéri tárgyak tárolására alkalmas hellyel. Tökéletes hely a pihenésre, szórakozásra és a szabadban való tartózkodásra.

A „sitooterie” kifejezés már egy ideje létezik, de az utóbbi években egyre népszerűbbé vált. Ez a „staycation” elterjedésének köszönhető, mivel egyre többen döntenek úgy, hogy a külföldi utazás helyett inkább az otthonukhoz közelebbi nyaralást választják. Ennek eredményeképpen a sitooterie-k egyre keresettebbé válnak, mivel az emberek keresik a módját annak, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki a szabadtérből, és élvezzék a szabadban töltött időt anélkül, hogy el kellene hagyniuk a saját kényelmüket.

 

A Schiedel kerti kandallócsalád, az ideális választás!

Ez az új keletű trend nagyszerű módja annak, hogy a legtöbbet hozza ki a szabadtéri teréből, és egyedi, különleges hangulatot teremtsen. Nemcsak kényelmes és hívogató helyet biztosítanak a szórakozáshoz, hanem a kert fókuszpontjává is válhatnak. A megfelelő beállítással olyan hangulatos és stílusos területet hozhat létre, amelyet egész évben élvezhet.

Kész ülőalkalmatosságokat vásárolhat telephelyeinken, vagy készíthet sajátot is. Hozzáadhat néhány stílusos bútordarabot, például kültéri kanapékat, foteleket és asztalokat. Akár egy Schiedel UK kültéri kerti kandallót is felszerelhet, amely egyedi és stílusos színt kölcsönöz a sitooterie-nek.

Nem számít, hogy milyen típusú berendezést választ, a sitooterie biztosan egyedi és stílusos színt kölcsönöz a kertnek. A megfelelő beállítással olyan hangulatos és hívogató területet hozhat létre, amelyet egész évben élvezhet. Ha tehát új és izgalmas módot keres arra, hogy élvezze a külteret, akkor a sitooterie tökéletes megoldás lehet! 

 

Szerezze be kerti kandallóját vagy egyéb kerti kiegészítőit még időben a nyárra, kérje ajánlatunkat!