Baumit BetoSystem – Erkélyek, beton lépcsők, pillérek javítása

Baumit BetoSystem - Erkélyek, beton lépcsők, pillérek javítása

GYORS ÉS MINŐSÉGI BETONFELÚJÍTÁST SZERETNE?

Betonszerkezetek javítása, helyreállítása, fagy, só és korrózió elleni védelem,  épületmegerősítések

Baumit BetoSystem – Erkélyek, beton lépcsők, pillérek javítása

Az elöregedés, az időjárás és a mechanikai sérülések hatására a látszó betonszerkezetek sérülnek, lepattogzanak és a betonacél betétek korrodálni kezdenek. Erre a problémára dolgozta ki a Baumit a BetoSystem rendszert, melynek használatát mutatjuk be.

A látszóbeton szerkezetek leggyakrabban előforduló hibáit a beton elöregedése, sérülése és lepattogzása, valamint a betonacél betétek korróziója okozza. A Baumit betonjavítási rendszere, a BetoSystem egy komplett megoldás a betonszerkezetek megerősítésére és védelmére. Ideális megoldás a vasalt vagy vasalatlan betonszerkezetek javításához, mely alkalmas lakó- és középületek betonszerkezeteinek rekonstrukciójához (erkélyek, loggiák, pillérek, előlépcsők, kerítések, mellvédfalak). Teherviselő szerkezetek felújítása esetén mindenképpen szükséges statikus szakvélemény beszerzése.

Termékek

Baumit BetoProtect
Egykomponensű, műanyag adalékokkal javított, gyorsan kötő, cementbázisú betonacélvédőszer. Ásványi összetevőinek köszönhetően kitűnően tapad a betonhoz és az acélbetétekhez.

• 2 kg-os vödör, 100 vödör/raklap = 200 kg

Baumit BetoHaft
Ásványi adalék tartalmú, felhasználásra kész tapadóhíd, vízszintes, függőleges, fej feletti felületek esetében is alkalmazható, betonkarbantartási, felújítási munkálatoknál. Alacsony vízfelhasználást igényel, lágy állagú feldolgozás esetén is igen magas tapadószilárdságot lehet elérni.

• 25 kg-os zsák, 48 zsák/raklap = 1200 kg

Baumit BetoFill
Felhasználásra kész, egykomponensű, betonra jól tapadó, magas minőségű, ásványi adalék tartalmú, fagy- és jégoldósó-álló betonjavító habarcs, kézi felhasználásra. Kül- és beltérben alkalmazható. Függőleges és vízszintes felületekre is felhordható. Vasbetonszerkezetek javítására, élek kialakítására, vasbeton homlokzatok helyreállításakor és átlagos szilárdságú épületrészek (pl. erkélyek felületének, lemezeinek, sarkainak, előre gyártott betonelemek és homlokzatok) javítására szolgál.

• 30 kg-os zsák, 42 zsák/raklap = 1260 kg

Baumit BetoFinish
Felhasználásra kész, betonra jól tapadó, magas minőségű, ásványi adalék tartalmú, betonglett, kézi felhasználásra. Időjárás- és fagyálló, hidraulikusan kötő, por alakú glettelő massza. Kül- és beltérben alkalmazható. Magas- és mélyépítésben, kész betonelemeknél, zsugorodási üregek, kavicsfészkek, kitört élek javítására, egyenetlenségek korrigálására, szabadon álló betonvasak beágyazására, lyukak és egyéb üregek lezárására szerelési munkák után a magas- és a mélyépítésben.

• 25 kg-os zsák, 48 zsák/raklap = 1200 kg