Baumit – Intenzív színek alkalmazása hőszigetelésen – fényvisszaverő hatás

Baumit - Intenzív színek alkalmazása hőszigetelésen - fényvisszaverő hatás

Baumit – Intenzív színek alkalmazása hőszigetelésen – fényvisszaverő hatás

Intenzív színek alkalmazása hőszigetelésen – fényvisszaverő hatás

Teljes színpaletta
Intenzív, sötét színek
Cool-pigment technológia
Baumit PuraTop és PuraColor

Az intenzív, sötét színek egyre divatosabbak. A vakolt felületeken megjelenő erős tónusok azonban nem kis kihívást jelentenek a gyártók számára, hiszen a foltosodás, a túlzott felmelegedés és a kifakulás esetleges veszélye csak magas minőségű anyagokkal kerülhető el.

Festékek és vakolatok: sötét és intenzív árnyalatok
Az épületek tulajdonosainak és a tervezőknek sokáig nem volt túl sok választása akkor, amikor nem a hagyományosan világos és szokásos színekkel képzelték el a homlokzatokat. A Baumit PuraTop és a PuraColor színválasztéka még a Baumit Life színek között is egyedülálló: gyakorlatilag végtelen lehetőségeket kínál a színek kiválasztásakor.

Ez a 94 sötét, intenzív színárnyalat képezi a Baumit Life színrendszer alapját, ezekből a színekből származtathatóak a különféle színcsaládok a termékpalettán.

Az intenzív sötét színek az erős felmelegedés veszélye miatt olyan ún. „cool-pigmentekkel” kerülnek legyártásra, melyek alkalmazásával a felület felmelegedése jóval alacsonyabb lesz. Ez azt is jelenti hogy végre ezek az árnyalatok is felhordhatók nagy felületekre, akár a teljes homlokzatra – még hőszigetelő rendszerekre is.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a színkártyákhoz, színtáblákhoz, színtervekhez képest nyomda-, illetve gyártástechnikai okokból színárnyalati különbség lehetséges. Fontos tudni, hogy a valóságban, nagy felületen a színek más hatást keltenek, mint kisméretű képeken.

A Baumit PuraTop színes vékonyvakolat használható a Baumit open, a Star EPS, a Star ásványi és a Pro homlokzati hőszigetelő rendszerben is!

Baumit PuraTop
prémium akril vékonyvakolat
Prémium minőségű akril vékonyvakolat kézi és gépi feldolgozásra. Nagy ellenálló képességű, víztaszító, magas páraáteresztő képességű, feldolgozásra kész homlokzati vékonyvakolat, intenzív színekhez is.
Korlátlan színvilág
Intenzív színekben is
Cool-pigment technológia

Baumit PuraColor
prémium akril homlokzatfesték
Emelt minőségű, kitűnő fedőképességű, ideális feldolgozási tulajdonságokkal rendelkező akril kötőanyagú homlokzatfesték külső és belső felhasználásra. Kiváló időjárásálló. A termék elérhető 14 l-es és 5 l-es vödrös kiszerelésben.
Géppel is felhordható
Fokoztott időjárásállóság
Páratlanul gazdag színválaszték