Baumit ionit az egészségesebb beltéri klímáért

A Baumit Ionite az egyetlen olyan rendszer, amely aktívan szabályozza a páratartalmat és növeli az egészséges levegő ionjainak koncentrációját.

 

A levegőionok a levegő természetes összetevői

A légionok bizonyos koncentrációban mindenhol előfordulnak. A természetben, például vízesések közelében a levegő ionjainak koncentrációja nagyon magas, ami miatt különösen frissnek és tisztának érzi a levegőt.

 

A városokban a növekvő légszennyezés miatt a levegő ionjainak koncentrációja sokkal alacsonyabb. Minél magasabb a levegőionok száma egy adott térfogatban, annál tisztábbnak és frissebbnek érezzük a levegőt.

 

Baumit Ionit termékek: az egészségesebb beltéri klímáért és ionokért

A Baumit IonitSystem két fő elemből áll: nedvességszabályozó ragasztókból (Baumit IonitFino és Baumit IonitFinish) és a levegő ionjainak számát növelő beltéri festékből (Baumit IonitColor).

 

Javasoljuk, hogy a gipszkarton vagy beton a két ragasztó valamelyikével legyen kiegyenlítve, majd a Baumit IonitColorral festve. A természetes kötőanyagú ragasztók (Baumit IonitFino és Baumit IonitFinish) segítenek a nedvességtartalom szabályozásában és fenntartásában. Ez a tulajdonság ideális feltételeket teremt az IonitColor ásványi festék számára, hogy egészséges légionokat hozzon létre.

 

Hangulatosság a Baumit IonitSystem segítségével

Majdnem minden harmadik gyermek vagy felnőtt szenved valamilyen allergiától. Az olyan allergiás reakciókat, mint az orr irritáció, tüsszögés, viszketés, légszomj vagy köhögés, a pollenek válthatják ki.

 

Egy nemzetközi kutatóintézet által végzett vizsgálatok során két helyiségben magas koncentrációjú nyírfapollen keletkezett. A mérések azt mutatták, hogy abban a szobában, ahol a falakat IonitColorral festették, a pollenkoncentráció jelentősen gyorsabban csökkent.

 

A Baumit IonitSystem tehát tisztítja a levegőt és javítja a közérzetet a zárt helyiségekben.

A Baumit termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!