Baumit Nivello aljzatkiegyenlítők

Baumit Nivello aljzatkiegyenlítők

A régi vagy csak durván lehúzott új aljzatok (esztrichek) felületének kiegyenlítésére a legegyszerűbb és leggyorsabb mód az önterülő aljzatkiegyenlítők alkalmazása.

  • Önterülő
  • Nem zsugorodik
  • Padlófűtéshez is alkalmas

Az egyszerű és gyors kivitelezés is hozzájárul ahhoz, hogy a különféle hideg- és melegburkolatok tökéletes aljzatra kerüljenek. Az aljzatkiegyenlítőkre nem csak akkor van szükség, ha egy meglévő aljzatban a burkolást lehetetlenné tevő egyenetlenségek vannak. Minden olyan esetben szükség van rájuk, amikor a burkolólapok nagy mérete vagy a tökéletes simaságot igénylő melegburkolatok olyan helyen kerülnek beépítésre, ahol a hagyományos esztrichek
által adott alapfelület síktartása nem elegendő. Nivello A Baumit aljzatkiegyenlítők minden beépítési helyzetben tökéletes választást jelentenek. A gipsz kötőanyagú (Nivello Quattro és Nivello Centro) és a cementes (Nivello 10 és Nivello 30) termékek kivételesen gyors munkát tesznek lehetővé és erős aljzatot biztosítanak mindenféle alkalmazáshoz. Az alapfelületek nedvszívásától függően a Baumit Grund vagy a Baumit SuperGrund alapozók alkalmazása ajánlott, amelyek biztosítják az optimális és egyenletes tapadást.

Baumit aljzatkiegyenlítők:

Baumit Nivello Duo

Baumit Nivello Quattro

Baumit SuperGrund

Baumit Grund

Baumit Nivello 10

Baumit Nivello 30

Baumit Nivello Centro