Beltéri Baumit klíma vakolat rendszerek

Beltéri Baumit Klíma vakolat rendszerek

A Baumit Klíma termékek akkor működnek a leghatékonyabban, ha rendszerben építjük be őket.

Beltéri Baumit Klíma vakolat rendszerek

*Modern és egyedi
*Sokoldalú felületképzés
*Gyors és egyszerű kivitelezés
*Páraszabályozó és egészséges

A Baumit Klíma termékek akkor működnek a leghatékonyabban, ha rendszerben építjük be őket. Legyen szó gépi- vagy kézi alapvakolatról, sima vagy struktúrált belső falfelületekről, a Baumit Klíma termékek mindig minőségi választásnak bizonyulnak.

Sima felületek

Sima felületek

Ennek a rendszernek a használatával tökéletesen sima falfelület készíthető. A Baumit KlimaWhite, mint alapvakolat kerül beépítésre. Optimális páraszabályozó és páraáteresztő hatásával és természetes fehérségével kiváló beltéri klímát biztosít.

Az alapvakolatra a következő lépésben a Baumit KlimaGlätte vagy a feldolgozásra kész FinoFinish glett felhordása történik, így a felület tökéletesen sima lesz – megfelelve a legmagasabb esztétikai követelményeknek.

Befejező rétegként a Baumit KlimaColor festéket ajánljuk. Ez a kiváló minőségű, természetes, ásványi alapú festék ideális koronája ennek a rendszernek.

Finoman strukturált felületek

Finoman strukturált felületek

Ha finoman eldörzsölt hatású struktúrát szeretnénk kialakítani a beltéri falakon, akkor a Baumit KlimaWhite alapvakolat felhordása után kihagyhatjuk a glettelést.

Ezzel, ‒ az 1 mm-es szemcseméretből adódan ‒ a felület egészen finoman struktúrált hatású lesz.

A vakolat fehérsége már önmagában is igen esztétikus, de kreatív befejezésként a Baumit KlimaColor festékhez a LIFE színválaszték 7-es, 8-as vagy 9-es végű színeivel még izgalmasabbá tehető a felület megjelenése.

Strukturált felületek

Strukturált felületek

Lehetőségünk van arra is, hogy a belső térben a homlokzati vakolatokhoz hasonló markáns, erős struktúrákat hozzunk létre. A KlimaDekor beltéri vékonyvakolat felhordása könnyű és gyors. Összetételéből adódóan a beltéri alkalmazás semmiféle problémát nem jelent.

Ebben az esetben is a Baumit KlimaWhite az alapvakolat, melyre a KlimaPrimer alapozó felhordása után következhet a beltéri vékonyvakolat felhordása.

Kiváló minősége garantálja a rendkívüli mechanikai ellenállást, karakteres megjelenése miatt kimondottan alkalmas dekoratív, surlófénnyel megvilágított felületek kialakítására