Bemutatjuk: ROCKWOOL STROPROCK G

Alulról hűlő födémek dűbelezés néküli, kellősített hőszigetelő lemeze

A STROPROCK G kőzetgyapot lemezek elsősorban zárt terű alulról hűlő födémek (pl. garázs, illetve pince) hőszigetelésére javasolt egy oldalon speciális felületkezeléssel ellátott hőszigetelő termékek, amelyek nem zsugorodnak, így pontos kivitelezés mellett a későbbiekben sem kell tartani a vonalmenti hőhidak kialakulásától.

A felület kellősítése megakadályozza a kőzetszálak kiporzását és esztétikus megjelenést biztosít, illetve igény szerint
festhető.

A STROPROCK G előnyei

  • Rögzítése ragasztással történik, dűbelezést nem igényel
  • Kiemelkedő hangelnyelő képesség
  • A1 tűzvédelmi osztályú, korlátozás nélkül beépíthető
  • Kellősített felülete esztétikus, oldószermentes diszperziós vagy szilikát bázísú festékkel szórva egy vagy több rétegben festhető

Ezen tulajdonságai miatt kiválóan alkalmas bevásárlóközpontok vagy irodaépületek alatti  garázshelyiségek szigetelésére.

Szemléltető ábra:

  1. Födém
  2. Ragasztóréteg
  3. STROPROCK G szigetelőlemez
  4. Festékréteg

Bemutatjuk: STROPROCK G
alulról hűlő födém szigetelés ragasztással
Új termékünk, a STROPROCK G kőzetgyapot lemezek elsősorban zárt terű alulról hűlő födémek (pl. garázs, illetve pince) hőszigetelésére javasolt egy oldalon speciális felületkezeléssel ellátott hőszigetelő termékek, amelyek nem zsugorodnak, így pontos kivitelezés mellett a későbbiekben sem kell tartani a vonalmenti hőhidak kialakulásától.
Fúrásmentes, tűzálló, többször is festhető
A felület kellősítése megakadályozza a kőzetszálak kiporzását és esztétikus megjelenést biztosít, illetve igény szerint festhető. A STROPROCK G hőszigetelő lemezek rögzítése fúrásmentes: kizárólag ragasztással történik, további mechanikus rögzítésre (pl. dűbelezésre) nincs szükség.

A STROPROCK G hőszigetelő lemezek kiemelkedő hangelnyelő és tűzvédelmi képességük miatt kiválóan  alkalmasak bevásárlóközpontok, társasházak vagy irodaépületek alatti garázshelyiségek szigetelésére.

A kellősített felület esztétikus megjelenést biztosít, továbbá a felerősítés után oldószermentes diszperziós, illetve szilikát bázisú festékkel szórt kivitelezéssel festhető egy vagy több rétegben – és a későbbiekben akár újrafestéssel felújítható.