Bemutatkoznak a rögzítéstechnikához kapcsolódó Revco szerelőelemek

Ejot iso-spirál

Egyszerű és megbízható rögzítési megoldás EPS homlokzati hőszigetelő rendszerekhez. Könnyű tárgyak, például kültéri lámpák, kamerák, levélszekrények, táblák stb. gyors és egyszerű rögzítésére. Az ajánlott teherbírás legfeljebb 5 kg rögzítési pontonként. Hőhídálló megoldás időjárásálló tömítőalappal, amely a csapadék ellen is védelmet nyújt.

 

Ejot iso-dart

Ez egy konstruktív rögzítőkészlet, amely egy üvegszál-erősítésű műanyag horgonyhüvelyből, egy kiváló minőségű EPDM tömítő alátétből és egy EJOT homlokzati horgonyból (Ø 8 mm) áll.

A polisztirolból, ásványgyapotból vagy ásványi habból készült homlokzati hőszigetelés könnyű és közepes súlyú tartozékainak utólagos felszereléséhez használható. Az ajánlott maximális terhelés rögzítési pontonként 15 kg.

 

Ejot iso-bar

A közepes és nehéz homlokzati tartozékok rögzítésére szolgáló megoldás. Az Iso-Bar egy műszakilag jóváhagyott homlokzati horgony, amely egy speciális, rozsdamentes acélból készült kompozit szárból áll, metrikus menettel és tömítőelemmel. Az Iso-Bar professzionális horgony az épülettartozékok széles skálájához: napellenzők, előtetők, korlátok, rácsok, légkondicionáló konzolok stb. számára. Az injektálóhabarcsos beépítés feszültségmentes rögzítést tesz lehetővé betonban, üregben vagy tömör téglában. A termikusan elválasztott megoldásnak köszönhetően az Iso-Bar homlokzati dugó hőhídhatása rendkívül alacsony. A készlethez mellékelt EPDM tömítés pedig garantáltan tartós nedvességzárást biztosít a rögzítési pontokon. A készlethez tartozik egy intelligens szerelőszerszám, amely szerelési, központosítási és tengelypozícionálási eszközként is szolgál.

 

Ejot iso-corner

A szigetelőrendszerek építése előtt és közben a szigetelőrendszerbe beépített rögzítő konzolokat betétes szerelvényeknek nevezzük. Használhatók általános ablakrácsok, redőnyök, klímakonzolok stb. rögzítésére. A rögzítőkonzol merev PU-habból készül, amely jelentősen csökkenti a hőhídhatást, így tökéletes megoldás a közepes és nehéz homlokzati elemek előregyártott rögzítésére. Két rögzítési felülettel rendelkezik (ablakpárkány és homlokzati szint), ami két rögzítési pontot tesz lehetővé két beépítési pozícióban. Az Iso-Corner három méretben kapható (140; 200 és 300 mm), így a különböző szigetelési vastagságokhoz megfelelő méretre vágható.

A Revco termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!