Bosch AQT magasnyomású mosó

Melyik magasnyomású mosó illik Önhöz?

Minden alkalmazáshoz a megfelelő gép.

Gyorsan meg kellene tisztítani a kerti utat? Vagy a lakókocsit szeretné megszabadítani a legutóbbi nyaralás nyomaitól? Teljesen mindegy: a Bosch különféle teljesítményű magasnyomású mosókat kínál Önnek – a legkisebb tisztítási feladatoktól a legnagyobbakig.

Minden munkához jól felszerelve.

Mindegy, hogy csak pár csempét szeretne megtisztítani, vagy az egész teraszt – minden feladathoz talál speciális Bosch tartozékot, amely megkönnyíti a magasnyomású mosóval végzett munkát.

Egyszerű összeszerelés.

Optimális, ha azonnal bele akar vágni, …

Melegszik az idő, és a kert már várja a tavaszi nagytakarítást? Nem kell várnia, hiszen Ön bármikor belekezdhet: a Bosch AQT magasnyomású mosó néhány mozdulattal felkészíthető a moha eltávolítására.

Széles körben használható.

… hogy mindent könnyedén megtisztítson, …

Ma a motorkerékpárt, holnap a teraszt szeretné lemosni? Nem probléma. A használati lehetőségek széles körének és a sokoldalú tartozékoknak köszönhetően minden tisztítási munka gyorsan és könnyedén zajlik.

Csekély vízfelhasználás.

… miközben védi a környezetet, …

Vizet és költségeket takaríthat meg: a kis átfolyásnak köszönhetően a Bosch AQT magasnyomású mosók az egyszerű kerti tömlőkhöz képest kevesebb vizet használnak.

Kompakt kialakítás.

… és nem kell a tároláson törnie a fejét.

Egyszerűen szállítható, könnyen tárolható: miután a Bosch AQT magasnyomású mosó tiszta munkát végzett, kompakt kialakításának köszönhetően problémamentesen visszahelyezhető a garázsba vagy fészerbe.