Bradas termékek

Bradas

Télen a Bradassal

A téli időszak nagyszerű lehetőség arra, hogy új ötleteket keresnünk, arra hogy hogyan újítsuk, tegyük szebbé a kertünket a közelgő új szezonra! A tél az az évszak, amikor fokozott óvatossággal kell bánnunk növényeinkkel. A hideg időjárás különféle problémákat okozhat a növénynek, amelyekre jó, ha van pár megoldási ötletünk.

 

Bradas javaslat

A kerti munka nem mindig egyszerű. Órákat kell térden állni vagy guggolni, hogy kigyomláljuk a növényeket vagy kihúzzuk a gyomokat. A megfelelő eszközökkel időt és energiát takaríthat meg. A megfelelő szerszámok örömtelibbé és kevésbé fárasztóvá valamint élvezetessé teszik a kertészkedést, amit akár családi programként is végezhetünk.

Például az Univerzális fejsze FIBERGLASS is megkönnyítheti a munkánkat. Pengéje edzett acélból készült. Nagy előnye a TPR nyél, amely csúszásmentes felületű, ebből kifolyólag használata is egyszerűbb és biztonságosabb. Ezenkívül a fejsze nyele üvegszál erősítésű és TÜV GS biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik.

 

Bradasról röviden

Az erkély zöld királysága, a tökéletesen megtervezett kert. Ez a családi vállalkozás igazán lelkiismeretesen minden terméket először az otthonukban található kertben tesztel, így tökéletesen tudják, hogyan kell praktikus, ugyanakkor funkcionális dolgokat létrehozni. Minden apró részletre odafigyelnek a hagyományokat ápolva, ám gondolkodásuk azonban erősen a modern technológia irányába törekszik.

Használják a természet erejét, hogy kényelmes és élvezetes élményt teremtsenek ügyfeleik számára. Szakértők abban, hogy olyan szabadtéri élményt nyújtsanak, amely nemcsak szórakoztató, hanem oktató és inspiráló is.

A Bradas az egyik legnagyobb PVC tömlők importőre Európában. 1989 óta hivatásszerűen importálják, exportálják és forgalmazzák a  tömlőket és szerelvényeket a kert, a mezőgazdaság és az ipar számára.

Különböző cégek általános forgalmazói egész Európából és Ázsiából. Kínálatuk  sokoldalú kerti szerelvényekre, tömlőkre, szerszámokra, műszaki csatlakozókra és még sok másra terjed ki.

Már évek óta bővítik választékukat a „Kertápolás” szlogenüknek megfelelően. A partnereikkel való hosszú, megbízható és rugalmas együttműködésnek köszönhetően a „Bradas” cég az európai piacon az első helyeken áll.

A vállalat küldetése, hogy a legmagasabb minőségű, funkcionalitású és formatervezésű termékeket vezesse be a legújabb iparági divatnak megfelelően. Ugyanakkor versenyképes árszintet tartanak a legkedvesebb és legjelentősebb versenytársakkal szemben a kerti és műszaki kiegészítők üzletágában.