AL-KO termékek

AL-KO Gyepápolás

Gondoskodjon a tökéletesen nyírt és egészséges gyepről – fűnyírók, fűnyírótraktorok és kaszák  hatalmas választékával. Az AL-KO-val könnyen megtalálhatja az Ön kertjéhez megfelelő eszközt: legyen szó kis, közepes, nagy, sík vagy meredek gyepről. Akár hagyományos elektromos vagy benzinmotoros fűnyírót keres, akár a legújabb akkumulátoros technológia rugalmasságát vagy egy modern robotot szeretne kihasználni – az AL-KO fűnyírók mind le fogják nyűgözni nagyszerű teljesítményükkel. Számos tesztjelentés és számtalan elégedett kertész igazolja a német fejlesztésű kerti szerszámok minőségét.

 

Fa és sövény gondozás az AL-KO-val

Sok kertben szükség van arra, hogy ősszel fás szárú növényeket vágjunk vagy fűrészeljünk, illetve a lombos területeket rendbe tegyük. A kertbarátok szívesen választják az AL-KO kerti szerszámokat a minőségük miatt. Kutató- és fejlesztőmérnökök sváb alapossággal, több száz egyedi alkatrészből úttörő kerti szerszámokat alkotnak, hogy Önnek ne kelljen kompromisszumokat kötnie, és élvezze ingatlana kültéri területeinek karbantartását – függetlenül attól, hogy fát fűrészel és hasít, sövényt vág, fákat metsz vagy leveleket porszívózik.

 

Egyéb Al-KO termékek

Az AL-KO a legmagasabb minőséget képviseli, és a jól ismert fűnyírók, robotfűnyírók és fűnyírótraktorok mellett egy jól lekerekített termékpalettát kínál, amely mindent tartalmaz, amire otthon és a kertben szüksége van. Ide tartozik a sokoldalú multifunkciós szerszám is, amellyel egyetlen gép segítségével végezheti el az összes kerti munkát.

 

90 éves az AL-KO

2021 egy nagyon különleges év az AL-KO Gardentech számára. Ugyanis büszkén tekinthetnek vissza 90 évnyi tapasztalatra, fejlesztésre és szakértelemre az innovatív kerti eszközök területén. Az 1931-es alapítás óta mindig is az volt a céluk, hogy az idő pulzusán dolgozzanak, valamint hogy már ma termékeket és megoldásokat fejlesszenek a holnap számára. Mindig is az embereket, és az egyéni igényeiket és azt a kérdést állították a középpontba, hogy hogyan lehet a kertészkedést még kényelmesebbé és okosabbá tenni.

Az AL-KO Gardentech küldetésének tekinti, hogy folyamatosan új intelligens, digitális kerti megoldásokat fejlesszen. Az innováció szellemétől az emberek és a természet iránti felelősségtudattól vezérelve valamint fenntartható technológiával ellátott, kényelmes kerti segítők jöhetnek létre. Legyen szó robotfűnyíróról, fűnyíróról, talajművelő vagy fa-/sövényápoló készülékekről – kínálatukban  minden igényre és minden kerti kihívásra megtalálhatja az optimális készüléket.