Graphite szerszámok

graphite

A Graphite elektromos szerszámokat nagy igénybevételre tervezték és  professzionális munkaterhelésre. Tökéletesek otthoni és műhelymunkához is. Az alkatrészek és anyagok magas minőségűek, így lehetővé teszik a kényelmes munkavégzést anélkül, hogy a funkcionalitás és a hibák miatt aggódnia kellene. A Graphite szerszámok tökéletesen kiegészítik felhasználóik készségeit, és lehetővé teszik a legambiciózusabb tervek megvalósítását is.

A Graphite szerszámok tartóssága:  Tartósak, erős motorokkal és ergonomikus kialakítással. Garancia a jól végzett munkára és a jól befektetett pénzre.

 

Graphite: a megbízható szerszámok képviselője

Az anyagoknak, amelyekből az elektromos szerszámok és tartozékaik készülnek, meg kell felelniük minden olyan vizsgálatnak, amelyen a Graphite termékek átesnek. A legnagyobb hangsúly leginkább a munkadarabhoz legközelebb eső, és ezért a kopásnak leginkább kitett tartozékok esetében van. Ezért az, hogy milyen anyagokból készülnek, a minőségük mellett  meghatározza a tartósságukat is.

A Graphite tartozékok gyártása  főként  HSS acélból, TCT acélból vagy S2 acélötvözetből készül, amelyek garantálják a megfelelő tartósságot. A tartozékok egy részét szénacéllal dúsítják, ami javítja rugalmasságukat és megakadályozza a magas hőmérséklet hatására bekövetkező deformációt, ami hatékonyságuk és tartósságuk növekedését eredményezi. Sok pengét tovább erősítenek edzéssel vagy gyémántbevonattal. Néhányukat titán-nitriddel is bevonták, ami növeli a szerszám csúszását a munkadarabban. Az elektromos szerszámok szintén kiváló minőségű anyagokat igényelnek. A fogaskerekek és csapágyak megfelelő kiválasztása az egyik legfontosabb, ezek nem lehetnek sem túl kemények, sem túl puhák, hiszen döntő fontosságú lehet az egész mechanizmus tartóssága szempontjából.

A működés közben fellépő ütések és kedvezőtlen körülmények, például a por szintén károsíthatják a berendezést. Ezért a Graphite elektromos szerszámok gyártásához a nehéz körülményeknek ellenálló, kiváló minőségű műanyagokat használnak. Az ilyen anyagokat a szerszám élettartamának meghosszabbítására és a felhasználó munka komfortjának javítására használják.

 

Graphite: modern megoldások

Kényelem, mobilitás és sokoldalúság – ezek az Energy+ akkumulátoros rendszer legfontosabb jellemzői. Az Energy+ rendszer az azonos típusú akkumulátorokkal működő termékek új termékcsaládja. Ez a megoldás lehetővé teszi a termékek tetszés szerinti konfigurálását és a szükséges akkumulátorok optimális számának kiválasztását.

 

Graphite tanúsítványa

Az elektromos szerszámok működés közben gyakran túlterhelésnek vannak kitéve, ezért a legmagasabb biztonsági előírásoknak kell megfelelniük. Hiszen a kivitelezés minősége közvetlen hatással van a felhasználók biztonságára. Minden Graphite elektromos szerszám és tartozék CE tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez garantálja az európai szabványoknak való megfelelést, és biztosítja, hogy az általa lefedett termékek megfelelnek a magas szintű előírásoknak. A szerszámokat folyamatosan tesztelik a Groupa Topex minőség ellenőrzési osztályának modern laboratóriumában. Ez az egyik legmodernebb ilyen típusú kutatóegység.

Magas szintű kompetenciáit a 2013-ban kiadott TÜV tanúsítvány is bizonyítja. Minden Graphite szerszámot alaposan tesztelnek, mind az új termék bevezetésének szakaszában, mind később, a rendszeres minőség-ellenőrzés részeként. A szakemberek nap mint nap azon dolgoznak, hogy a Graphite elektromos szerszámok ne csak maximális biztonságot garantáljanak a felhasználóknak, hanem az ergonómia és a munka hatékonysága terén is megfeleljenek a legmagasabb követelményeknek.