Husqvarna gépek

husqvarna

A Husqvarna az Ön partnere a kertépítésben

Könnyen használható termékek széles választékát találja, amelyeket úgy terveztek és gyártottak, hogy növeljék a kertépítő csapatuk termelékenységét a gyep-, kert- és fagondozási munkák során. Olyan üzleti meglátásokat is felfedeztek, amelyek segítenek a nyereségesség növelésében. Lehetőséget kaphat arra, hogy a Husqvarnával és helyi kereskedőhálózatokkal társuljon, akik olyan tudást és szolgáltatásokat kínálnak, amelyek az optimális teljesítmény kulcsát jelentik.

 

Husqvarna gépek

Azzal, hogy nagy teljesítményű Husqvarna gépeket adnak az Ön és csapata hozzáértő, szakképzett kezébe, büszkén segítenek Önnek abban, hogy a városokat, sportpályákat, parkokat, játszótereket és még a magán kerteket is tökéletes állapotban tartsa.  Jobb eszközök, hatékonyabb munka. A Husqvarna a kertépítéssel és a zöldterület-gondozással foglalkozó szakemberekkel való együttműködés során szerzett hosszú tapasztalatokból, valamint  a partnerek kihívásainak megosztásából tudjuk, hogy a termelékenység kulcsa a termelés hatékonysága. Ezért minden Husqvarna kereskedelmi terméket célzottan a felhasználó köré terveznek.

 

Husqvarna robotfűnyíró

Több mint 20 évnyi úttörő robotfűnyírói tapasztalat után büszkén jelenthetik be, hogy a professzionális Automower® termékcsaláddal bővült a kínálatuk. Akár közparkok, kereskedelmi létesítmények vagy magánterület gyepét kezeli, ezek a robotnyírók fantasztikus befektetésnek bizonyulnak, amelyre támaszkodva bármilyen gyepen szőnyegszerű minőséget hozhat létre, lehetővé téve, hogy idejét, pénzét és energiáját más dolgokra fordíthassa. Fáradhatatlanul dolgozik éjjel-nappal, minden körülmények között megalapozott befektetés, amely drasztikusan csökkenti az üzemeltetési költségeket a három borotvaéles pengének köszönhetően pedig gyakorlatilag hangtalan – bárhol dolgozhat anélkül, hogy bárkit is zavarna.

 

Husqvarna bozótvágók és fűnyírók

A nehéz munkák könnyű kezelhetőséget igényelnek.  A Husqvarna bozótvágó és nyírógépek úgy készültek, hogy a legigényesebb munkák esetében is helyt álljanak. Nemcsak megbízhatóak, nagy teljesítményűek és hatékonyak, hanem kiegyensúlyozottak, könnyűek és könnyen kezelhetők is. Így sokkal rövidebb idő alatt tökéletes eredményt érhető el.

Az alacsony rezgésszám biztosítja a hosszabb használatot, és a sérülésveszély csökkentését.

 • A csúcstechnológiás motorok magas üzemanyag-hatékonyságot és alacsony károsanyag-kibocsátást biztosítanak.
 • A hátsó ütközésvédő védi a tartályt és az indítót.
 • A felhasználóra összpontosító, ergonomikusan kialakított hámok kevésbé megerőltető és hatékonyabb munkavégzést tesznek lehetővé.

 

Husqvarna sövénynyírók

Sövényvágók nagy teljesítményűek, mégis könnyűek és kiegyensúlyozottak. Tele vannak intelligens funkciókkal, például csavarható fogantyúkkal, amelyek lehetővé teszik a gyors és hatékony munkavégzést még a legnehezebb helyzetekben is.

 • A fejlett rezgéscsillapító rendszer éberen és produktívan tartja Önt.
 • Kemény fogaskerék-kialakítás a hosszan tartó működéshez.
 • Éles pengék optimalizált vágási szögekkel, sebességgel és nagy fognyílásokkal a vastag ágak vágásához.
 • Hosszú tengely és pengék a nagyobb termelékenységet segítik elő.

 

Husqvarna levélfújó

Tapasztalja meg az erőt anélkül, hogy érezné. A fúvók egyedi ventilátorokkal rendelkeznek, amelyek nagy légsebességet és erőteljes légáramlást generálnak. Az üzemanyagtartály kapacitásától a fúvóka alakjáig minden részletet optimalizáltak a teljesítmény érdekében, amely jövedelmezőbbé és kényelmesebbé teszi az Ön munkanapját.

 • Nagy teljesítményű fúvók, amelyek még a nedves levélkupacokat is képesek elfújni.
 • Tökéletesen kiegyensúlyozott, hogy ne kelljen megerőltetnie a vállát.
 • A ventilátorokat a maximális légsebességre, de minimális turbulenciára és légveszteségre tervezték.

 

Husqvarna akkumulátorok

Nagy teljesítmény bárhol, bármikor. Akkumulátoros termékeik könnyűek és elég csendesek ahhoz, hogy bármilyen környezetben használhatók legyenek. Mivel szinte nincs rezgés vagy füst, ezért hosszú műszakok alatti munkavégzéshez is tökéletesen alkalmasak, akár beltérben is. Ha hátizsákos akkumulátort használ, egész nap dolgozhat, míg beépített akkumulátoraink gyorsan feltölthetők és könnyen cserélhetők.

 • Nagy teljesítmény.
 • Hosszú távon pénzt takarít meg Önnek.
 • Könnyű és kiegyensúlyozott.
 • Nincs füst, kevesebb zaj.
 • Minden időjárási körülmények között használható.