Cerva Neurom

Szerencsére nem volt nehéz megtalálni a NEURUM kollekció létrehozásához szükséges fontos inspirációt. Csak körül kellett nézniük magunk körül, és egy csapásra minden világossá vált számukra. Közös munkával és a cél kitűzésével intenzív játékba kezdtek a fokozatosan kialakuló kollekció stílusával, szabásával és kiegészítőivel. Erőfeszítéseik egyértelmű eredménye az volt, hogy olyan munkaruházatot hozhattak létre magabiztos férfiak számára, akik nem félnek a kemény munkától, de munka közben is vonzó és szexi megjelenést szeretnének fenntartani. A férfias megjelenés ezen jellemvonásait és jellemzőit a teljes NEURUM kollekció éles geometrikus formái még jelentősebben hangsúlyozzák. A kabát, a softshell dzseki és a stílusos télikabát is kiegészíti a tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

A NEURUM nadrágok leengedett dereka és szűk szabása az egész kollekció modern és fiatalos stílusát hangsúlyozza, a nadrágok rugalmas dereka tökéletes viselési kényelmet biztosít álló és ülő munkakörben végzett munka során egyaránt.

A kabát kapucnija kiemeli a tökéletes illeszkedést, és praktikus és kellemes viseletet biztosít, a különbözőképpen használható zsebek, hurkok és a nadrágok egyéb szükséges jellemzői,számos stílusos kiegészítő, mint például hátizsákok, deréktáskák és sapkák a teljes NEURUM kollekció elengedhetetlen részei.

A NEURUM kollekció azonban sokkal többet nyújt a vonzó és feltűnő stílusnál és szabásnál. Már a kezdeti megalkotás során egyértelmű volt, hogy a felhasznált anyagok kiválasztásának meg kell felelnie a kiválasztott stílusnak, kiemelve az egész kollekció jellegzetes megjelenését. A NEURUM kollekcióhoz egyedülálló anyagokat fejlesztettek ki ezek nem mások mint a Trifibetex® és TrifibetexPRO®. Mindkét új anyag a széles NEURUM munkaruházati kollekció alapvető építőköve lett.

A NEURUM kollekció CLASSIC és CAMOUFLAGE termékcsaládjai a Trifibetex® anyagból készülnek. A TrifibetexPRO® a PERFORMANCE termékcsalád nadrágjainak és a munkadzsekik egyes részeinek alapanyaga is. A tökélesítést fényben született egy újabb ötlet – egy álcázóminta. Mindenképpen egyedire szerették volna elkészíteni, ezért saját mintát terveztek sajátos geometriai formákkal és  négy alapszín kombinációjával.

Jelenleg már 4 termékcsalád érhető el  a NEURUM kollekcióból.

  1. CLASSIC vonal, amelyet a Trifibetex® alapanyag egyedisége hozott létre, és amely megfelel a munkaruházatra vonatkozó igényes követelményeknek.
  2. PERFORMANCE vonal a TrifibetexPRO® alapanyaggal, amelyet nadrágokhoz és ezen kívül a munkakabátok szabadonálló részeihez is használnak.
  3. CAMOUFLAGE vonal, amelynél a Trifibetex® anyagot természetes álcázó jellegzetes geometriai mintázatban használják.
  4. DENIM vonalat a klasszikus farmerruházat ihlette, és nadrágokból, rövidnadrágokból és kabátból áll.

A NEURUM kollekció egyes részeinek átfogó koncepciója és összetétele a vásárló számára a munkaruházat időtlen szemléletét hozza el, nemcsak a használat szempontjából, hanem mint modern megjelenésű és maximális kényelmet nyújtó ruházat sze,pontjából is.

 

Trifibetex

A Trifibetex® 3 féle szál – pamut, poliészter és rugalmas szál spandex – egyedülálló keveréke. Ez a kombináció maximális kényelmet és mozgásszabadságot biztosít bármilyen munka során, miközben a funkcionalitás megmarad.

A természetes pamutszálak legnagyobb aránya nagyon kellemes tapintású, magas légáteresztő képességű és kiváló nedvszívó képességű anyagot biztosít. A poliészter tartalomnak köszönhetően a szövet szilárdsága megnövekszik, továbbá alacsony zsugorodást és gyűrődést, alakstabilitást, szennyeződésállóságot biztosít, és összességében növeli a termék tartósságát gyakori mosás esetén. Elasztán nagyszerű tulajdonságot kölcsönöz az anyagnak, mivel az alakemlékezetnek köszönhetően képes a hosszának kétszereséig megnyúlni és nyújtani, majd visszatérni eredeti állapotába.

A pamut, a poliészter és a spandex kombinációja a legerősebb vászonszövéssel és ideális szálszámmal a – szilárdság, légáteresztő képesség, színtartóság, nedvszívó képesség, rugalmasság, szennyeződésállóság, magas viselési kényelem és a bőrrel való érintkezés kényelme – adja. Az egyedülálló Trifibetex® anyag megfelel az igényes munkakörnyezeti követelményeknek, a könnyű karbantartás és a hosszú élettartam követelményeinek, valamint magas pamuttartalmának köszönhetően az ökológiai szempontoknak is.

 

TrifibetexPRO

A TrifibetexPRO® egy másik textilanyag  amely kivételesen kellemes viselési komforttal rendelkezik. A 90%-os nejlon tartalom garantálja az anyag nagy szilárdságát száraz és nedves környezetben, jelentős kopásállóságát, nagy rugalmasságát, könnyű karbantarthatóságát, ugyanakkor a vegyi anyagokkal és lúgokkal szembeni ellenállását. A nejlonszálak egyik legfontosabb tulajdonsága a szilárdság, amely ráadásul a hőmérséklet emelkedésével növekszik. Ez biztosítja a magasabb hőmérsékletekkel szembeni ellenállását.

A TrifibetexPRO® anyag másik megkülönböztető jellemzője a kellemes és légies viselési kényelem.

A 10% spandex elasztikus szál tartalma jelentősen támogatja a TrifibetexPRO® anyag rugalmasságát a nedves környezetben történő deformáció során. A spandex egy másik nagyszerű tulajdonságot is hozzáad az anyaghoz, mivel az alakemlékezetnek köszönhetően képes a hosszának kétszereséig megnyúlni, majd visszatérni eredeti állapotába. A szál így megőrzi alakstabilitását, és egyedülálló használati értéket kölcsönöz a TrifibetexPRO® anyagnak.