Revco vakolat és festék

Vakolat és festékek Hollandiából. A vállalat története a múlt században kezdődött. Az üzemet családi vállalkozásként alapították Hollandiában, vödörbe csomagolt festékek és vakolatok gyártására. Miután látták a Kelet-Európában zajló változásokat, a cég vezetői úgy döntöttek, hogy a tevékenységet kiterjesztik egész Magyarországra is. A Magyarországon létrehozott kisvállalat kezdetben a Hollandiában működő anyavállalat termékeit importálta és forgalmazta. Mára ez a cég az egyik meghatározóbb magyarországi gyártóvá nőtte ki magát. A környékbeli piacok az Európai Unióhoz való csatlakozás után váltak elérhetővé, partnereik szinte mindenhol megtalálhatók a környező országokban.

 

Revco termékek

Legnépszerűbb termékeik a SILICON, a NEO+ és a VARIO akrilvakolat a magas minőségnek, a kedvező árnak és a legkorszerűbb adalékanyagokat tartalmazó receptúrának köszönhetően évek óta megállják a helyüket a piacon. Hatalmas elismerés, hogy nem csak a háztulajdonosok elégedettek a termékek által nyújtott eredménnyel, hanem a kivitelezők is kedvelik a termékeket a könnyű kezelhetőségüknek köszönhetően.

Folyamatos fejlesztés és környezetvédelem: Folyamatosan fejlesztenek annak érdekében, hogy megfeleljen kínálatuk minden darabja  a piaci kihívásoknak. A vízemulziós környezetbarát anyagokat kizárólag a fejlesztés listájára helyezik. A környezetvédelem a Revco technológiai és technikai stratégiájában is elsődleges szempont. Környezettudatos hozzáállásukat igazolja, hogy felvételt nyertek a Szigetszentmiklós Leshegyi Ipari Parkba, amely körül Budapest legfontosabb ivóvízkútjai találhatók.

Hőszigetelés és hőszigetelő rendszer is szorosan egybefonódik a cég profiljával. A Teljes körű hőszigetelő rendszereikre – THERMO LINE és MINERAL – saját magukat nevezik meg garanciának!

 

A színek keverése és a ReMix festékkeverés.

Színkeverő rendszerük a bevetett pasztázógépekkel már a piacra lépéskor is egyedülállónak számított, és ma is ez garantálja rugalmas működésünket. A rugalmasság növelése volt a cél a ReMix rendszer kifejlesztésekor is. A ReMix rendszer megoldást jelent azon ügyfelek számára, akik valamilyen különleges keveréket szeretnének kapni: kis tasakokba töltött, tetszőleges színű kavicsok segítségével több mint ezerféle színösszeállítás biztosítható a lábazati vakolathoz.

 

SZILIKON SZÍNGARANCIA

A Revco Hungary Kft. a termékfejlesztési erőfeszítéseknek és az épületkémiai fejlesztéseknek köszönhetően a jogszabályi garanciális kötelezettségeken messze túlmenően 2013. április 1-től 27 ÉV SZÍNGARANCIÁT vállal a Vario Silicon vékonyvakolatokra.

Miben különbözik a Revco Vario Silicon vékonyvakolat a más kötőanyagú vékonyvakolatoktól?

  • Kiváló páraáteresztő képességgel rendelkezik (különösen előnyös a légnemű rétegződés esetén).
  • Rendkívül hidrofób (víztaszító) tulajdonságainak köszönhetően úgynevezett öntisztító tulajdonsággal rendelkezik (a mikroszennyeződések kevésbé kötődnek kémiailag a felülethez).
  • Színezése kizárólag UV-álló pigmentekkel történik (színstabilitás).
  • Nagy mennyiségű kötőanyaggal rendelkezik.
  • A szilikon kötőanyag kivételesen jó tulajdonságainak és a kiváló pigmentek kizárólagos használatának köszönhetően a Revco Kft. kiemelkedően hosszú, 27 év színgaranciát vállal a Revco Vario Silicon 1,5 mm-es és a Revco Vario Silicon 2,0 mm-es vékonyvakolatokra.

 

Revco garancia

Kizárólag a Vario színskálán és a Silicon színárnyalatokból elérhető színekre, valamint a Revco Hungary Kft. előírásainak és gyári technológiájának megfelelően színezett Vario Silicon vakolatokra érvényes.

A garancia feltételei között szerepel a Revco által forgalmazott, gyári csomagolású zsákokból származó ragasztópaszta, valamint a fedővakolattal azonos pigmenttartalmú Primer vakolat alapozó használata.

Legalább egy eredeti vödör alapozót és vödör vakolatot, valamint egy zacskó ragasztópasztát kell megőrizni (hogy a gyártási dátum ellenőrizhető legyen).

valamint az anyagokra és a kivitelezésre vonatkozó számlák másolatát kell benyújtani, hogy a garanciát igénybe lehessen venni.