CIUDADES munkaruházati kollekció

A CIUDADES munkaruházati kollekciót elsősorban Dél-Európa, a Közel-Kelet és Afrika északi részeinek melegebb éghajlatú régiói számára fejlesztették ki. A kollekció a ruházati cikkek teljes választékából áll, amelyek széles színválasztékban kaphatók. Alaptermékei 195 g/m2 könnyű, 65 % poliészterből és 35 % pamutból álló szövetből készülnek.

Jellegzetesen egyszerű szabás jellemzi a kollekció munkaruha kabátjait, derék- és mellénynadrágjait, overalljait és rövidnadrágjait. A kollekcióra jellemző közös elem a feltűnő zsebkialakítás. A CIUDADES kollekció jellegzetes „BASIC” változata 7 vonzó színkombinációban – alap fekete, sötétkék, királykék, zöld, piros, fehér és szürke – kapható. A CIUDADES ruházati kollekció „REXLEX” munkaruházati vonala, amelynek szabása és színei a „BASIC” kollekcióra épülnek, a nagyobb biztonságot és láthatóságot szolgálja a munkahelyen. Ezt a kabátok vállán, ujján és testrészén fényvisszaverő csíkokkal egészítik ki; ezek a fényvisszaverő csíkok a nadrágok, overallok és rövidnadrágok lábának alsó részére vannak varrva.

A CIUDADES ruházati kollekció HI-VIS felső kategóriája megfelel az EN ISO 20471 szabvány szerinti 1. és 2. biztonsági besorolásnak. Ezek a speciális munkaruhák 50 % pamutból és 50 % poliészterből álló, könnyű, sávolykötésű anyagból készülnek. A magas pamuttartalom biztosítja a melegebb éghajlati viszonyok között végzett munkához szükséges légáteresztő képességet.

A szövet viselési kényelmét és légáteresztő képességét az alacsony anyagtömeg javítja. Az alkalmazott twill-szövési technológia növeli a szövet végső szilárdságát. A kollekció a HI-VIS sárga és narancssárga színek alapkombinációja mellett a HI-VIS és a sötétkék színek kombinációját is kínálja.