Csináld magad! kézikönyv

Csináld magad! kézikönyv

Már nem bírja tovább nézni a kiszolgált, műanyag vizesblokkot, melyet csak a jóakarat tart össze, és melyet le kell, hogy végre váltson egy új, modern fürdőszoba?
Úgy gondolja, hogy épp ideje a padlástér kitakarításának, és új lakótér kialakításának?
Ki szeretné festeni lakását, ám a vakolat lepereg, és nem tartja meg a festéket?
Gyermekei abba a korba jutottak, hogy saját szobára van szükségük? Nincs különálló hely a lakásban a szoba kialakítására, ám a hálószobából leválasztható lenne egy kisebb szoba?

Amennyiben a kedves olvasó bármely fenti kérdésre „igen”-nel válaszol, és épp kiadványunkat tartja kezében, kétszeresen jól döntött.
Elsősorban azért, mert egy olyan megbízható és modern építőanyag mellett döntött, mint a gipszkarton, vagy szilárdabb és mechanikus hatásoknak jobban ellenálló testvére, a gipszrost lap. Annak ellenére, hogy a gipszkarton viszonylag fiatal anyag – a XIX. század végén találták fel – hamar közkedvelt lett, és korunkban az építkezések elképzelhetetlenek lennének nélküle. Gipszkartonból és gipszrostlapból gyorsan és egyszerűen építhet válaszfalat, szárazvakolatot, falburkolatot, álmennyezetet vagy szárazpadlót, illetve beépítheti tető-terét, és kialakíthatja megálmodott, új fürdőszobáját.

Ide kattintva töltse le Ön is ezt a hasznos kézikönyvet, amit a Rigips állított össze Önöknek!

Amennyiben szüksége lenne Rigips termékre, jöjjön el barkácsáruházaink vagy tüzéptelepeink egyikébe, ahol munkatársaink készséggel segítenek a termékek kiválasztásában!