Egy fal, két oldal – Lasselsberger-Knauf színek kívül-belül!

Egy fal, két oldal – Lasselsberger-Knauf színek kívül-belül!

A Lasselsberger-Knauf évtizedekig csak kívülről színezte otthonát, de most belép a küszöbön belülre is.

Kiváló fedőképességű matt diszperziós falfestéket dobott piacra áprilisban a Lasselsberger-Knauf.  Az InterTOP nevű, szórható, de ecsettel és hengerrel is felhordható festék színkínálatának megalkotására alapos piackutatás és a színezővakolatok terén szerzett évtizedes tapasztalatok összegzését követően került sor. Az eredmény a Selection színkártya 477 ragyogó színe lett.

Az InterTOP színes beltéri festékkel két munkamenetben rendkívül nagy fedőképesség érhető el, könnyű vele dolgozni, és kiváló kiadóssággal rendelkezik. 15 és 5 literes kiszerelésben is kapható.

Az InterTOP színes matt diszperziós falfesték segítségével bármilyen hangulat létrehozható. Ismert tény, hogy a minket körülvevő felületek tulajdonságai, de leginkább annak színei rendkívül nagy hatással vannak hangulatunkra.

Az is közismert, hogy az intenzív színek serkentőleg hatnak a vérkeringésre. A türkíz növeli a kreativitást, így kiváló irodahelységek, brain-storming terek színének kialakítására. A sárga elősegíti a mentális aktivitást, a kék árnyalatok javítják a koncentrációképességet, a zöldek üdeséget, frissességet „sugároznak”, míg a barna tónusok nyugalmat, eleganciát hoznak otthonába.

Természetesen az összes színnek vannak mérhető és kevésbé mérhető, de észlelhető hatásai, melyekről a www.lb-knauf.hu/selection oldalon tájékozódhat.

A Lasselsberger-Knauf másik új terméke a PrimoTOP, amely szintén beltéri felhasználásra szánt, jó fedőképességű, matt diszperziós falfesték. A PrimoTOP kizárólag fehér színben kapható, csak enyhén színezhető, elénk színek megalkotására nem alkalmas.

Tulajdonságok

  • jó fedőképesség
  • nagy kiadósság
  • kedvező ár
  • 15 literes vödör
  • ecsetelhető, hengerelhető, szórható

Alkalmazás

Felhordható megfelelően előkészített beton-, tégla- és vakolt falakra, gipszkartonra, mennyezetre, lakóterekbe, irodahelyiségekbe és mérsékelt vízterhelésű nedves helységekbe. Kültérben nem alkalmazható.