Egyetlen akkumulátor minden kerti géphez – AL-KO

Egyetlen akkumulátor minden kerti géphez - AL-KO

Egyetlen akkumulátor minden kerti géphez – AL-KO

Innovatív, környezetbarát és tiszta – ez az Easy Flex, az Energy Flex és a Power Flex akkumulátorcsalád közös mottója.

Az erős lítium-ionos akkumulátorok az adott termékcsalád összes készülékéhez használhatók, így a
szükséges munkához igazodva pillanatokon belül áthelyezhetők és folytatható a munka.

Környezetbarát
technológia

Kényelmes kezelés, kábel és
vezetékmentes kerti örömök

Alacsony zajkibocsátás, halk és kipufogógáz mentes

Különlegesen alacsony üzemeltetési költségek, nincs oldaj, nincs szűrő stb.

Pillekönnyű és praktikus

Öt kézi szerszám és egy fűnyíró, amelyek egy dologban közösek: a kerti munka most még egyszerűbb a 350 g könnyű akkumulátornak köszönhetően.
Ráadásul a fűnyíró vásárlásakor két akkumulátor és egy kettős töltőkészülék jár a géphez. Dupla teljesítmény, környezetbarát és nagyon egyszerű.

Az Easy Flex család lelke a nagy teljesítményű, max. 20 V EasyFlex akkumulátor tömege mindössze 350 g, ezzel az AL-KO akkumulátorrendszerek legkönnyebb változata. 2,5 Ah munkateljesítményével meggyőz minden hobbikertészt.

Dinamikus és kitartó

Négy fűnyíróval és számos kézi géppel az Energy Flex akkumulátorcsalád mindent tartalmaz, amire az Ön kertjében szükség lehet. A legjobb benne, hogy a fűnyíró szállítási csomagja az összes készülékhez használható akkumulátort töltővel együtt tartalmazza, opcionálisan azonban külön is megvásárolható az akkumulátor és a töltő.

Az Energy Flex család két akkumulátora max. 40 V, 4,0, ill. 5 Ah teljesítményű. Lítium-ion celláiknak köszönhetően mindkét rendszer rendkívül tartós és nem önkisülő, mert nem ismeri a memóriahatást.

Profi és robosztus

A Power Flex akkumulátorcsalád zöld akkumulátorerőt kínál félprofesszionális és professzionális felhasználók számára. A LED-kijelző lehetővé teszi az töltöttség ellenőrzését, ezáltal a tökéletes munkatervezést. Ha kevés az energia, egyszerű és gyors az akkumulátor cseréje és máris folytatható a munka. A lemerült akkumulátor ezzel párhuzamosan kb. 2,5 óra alatt feltölthető.

A Power Flex akkumulátorcsalád közös alapja a max. 42 V / 7,5 Ah-s lítium-ionos akkumulátorblokk, amely lenyűgöző teljesítményt tesz lehetővé. A lítium-ion celláknak köszönhetően különlegesen hosszú élettartamú és nem sül ki magától, nem ismeri a memóriahatást.


Akkumulátor

Fűnyíró

Sövényvágó

Szegélynyíró/kasza

Lombfújó

Multitool

Ágfűrész

DAB + rádió

LED lámpa

Easyflex termékek:


Két féle akkumulátor

Fűnyíró

Sövényvágó

Szegélynyíró/kasza

Lombfújó

Multitool

Talajlazító

Hómaró

Láncfűrész

Energyflex termékek:


Akkumulátor

Fűnyíró

Sövényvágó

Szegélynyíró/kasza

Multitool

Láncfűrész

Powerflex termékek:

A VÁLASZTÁS AZ ÖN KEZÉBEN VAN:

Jöjjön el barkácsáruházainkba vagy tüzéptelepeink egyikébe és szaktanácsadóink segítségével válassza ki a megfelelő géptípust!