Élvédők, erősítő szalagok

 

Festhető és kész üvegszálas tapéták

A tartós üvegszálas tapéták maximális védelmet nyújtanak a belső falak és mennyezetek számára. A Novelio termékcsalád, amelyet könnyű kezelhetőség jellemez, a nagy felületválasztéknak köszönhetően időtakarékos alkalmazást tesz lehetővé.

A Novelio falburkolatok a tartós, hosszan tartó védelem és az egyedi falesztétika kombinációját kínálják.

Üvegszálas falburkolatok számos modern és stílusos kivitelben kaphatók, amelyek ötvözik a stílust és a funkcionalitást, hogy megvédjék a falakat a nagy forgalmú helyiségekben, például szállodákban, éttermekben és iskolákban.

Az olyan innovatív megoldások, mint a Pre-Painted, az EasyGlue és az EasyFix csökkentik az alkalmazási időt, míg a CleanAir és a Mold-X termékek jobb beltéri környezetet biztosítanak a felhasználók számára.

 

Szigetelő szivacscsík

Habosított, egyoldalas öntapadós, 3 mm vastag szigetelőszivacs szalag, amely biztosítja a gipszkarton profilok rugalmas ragasztását a környező épületszerkezethez.

 

Tartozékok vakolatokhoz

A tökéletes sarkok eléréséhez elengedhetetlen az élvédők használata. A Rigips Premium élvédőkkel gyorsan és egyszerűen készíthet külső és belső falsarkokat különböző illesztési szögekkel.

 

Erősítő ragasztószalagok

A repedésmentes felület létrehozásához nagyon fontos a megfelelő ragasztó és a fugákat erősítő szalag használata.

A Rigips termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!