Engedje be a napfényt a lépcsőházakba és a folyosókra!

Ne hagyja, hogy folyosói és lépcsőházai elsötétüljenek! A természetes fény megvilágítja a falakat, és biztonságosabbá teszi a lépcsőket. Az olyan belső terekben, mint a bejáratok, lépcsőházak és folyosók gyakran hiányzik a természetes fény, ami sötét és kellemetlen légkört teremt. A tetőablakokkal azonban otthona minden szegletét különlegessé varázsolhatja.

Görgessen lejjebb, hogy megtudja, hogyan hozhatja ki a legtöbbet otthonának legkisebb helyiségeiből is.

 

Minden szoba megérdemli, hogy természetes fényben fürödjön! Minden otthonban vannak olyan helyiségek, amelyeket nehezebb megvilágítani. A konyhák, nappalik és hálószobák tervezésekor könnyű ablakokat tervezni. De az olyan helyiségekkel, mint a lépcsőházak, mosókonyhák és folyosók, már nehezebb dolgunk van, mivel ezek általában nem elég tágasak és túl zártak ahhoz, hogy természetes fényt engedjenek be. Minél több tetőablakot szerel be, annál több napfény jut be a helyiségbe.

 

Lépcsőház – Napfényes út a legfelső emeletre

Elektromos tetőablak

Az elektromos billenő- és forgatókarral ellátott VELUX GGL tetőablak vezetékes megoldás fali kapcsolóval és távirányítóval; tökéletes a nehezen megközelíthető helyiségekbe. A tetőablak beépített csendes motorral rendelkezik. Eső esetén az esőérzékelő bezárja az ablakot.

 

Fix (nem nyitható) lapos tetőablakok

A fix (nem nyitható) VELUX tetőablakokkal akár folyosókat is megvilágíthat. Az energiatakarékos 2 rétegű üvegezés kellemes beltéri klímát és kényelmet biztosít. A laminált biztonsági üvegezésnek köszönhetően az üveg nem tud eltörni.

 

VELUX ACTIVE helyiségklíma-szabályozás

A VELUX ACTIVE segítségével egyetlen érintéssel szabályozhatja a helyiségbe bejutó napfény mennyiségét, így biztosítva a szobakomfortot. Az innovatív alkalmazás lehetővé teszi több VELUX termék kezelését, így könnyedén beállíthatja az igényeinek megfelelő világítást és hőmérsékletet.

 

Áttetsző redőnyök

A VELUX fényáteresztő redőnyök tökéletes választást jelentenek minden folyosóra. Nemcsak a magánéletét védik, hanem beengedik a fényt, és kellemes, világos légkört teremtenek. A Colour By You kollekcióval pedig az Ön ízlésének megfelelően alakíthatja ki redőnyeit!

 

Fénycsatorna

Keltse életre otthoni irodáját a VELUX fénycsatornával! Mondjon búcsút a sötét sarkoknak! A fénycsatornával akár 6 négyzetméteres helyiséget is megvilágíthat. A beépített LED-fénynek köszönhetően pedig esti világításra is használhatja!

 

Külső hőszigetelő redőny

Az elektromos vagy napenergiával működő külső termikus redőny hűvösebbé teszi a helyiséget a forró nyári napokon, ugyanakkor beengedi a természetes fényt, és átengedi a napfényt.

A Velux termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!