Garázs, vagy iroda a garázsban? „Műhelytitkok a SIKA epoxigyanta padlóbevonat rendszerről

Garázs, vagy iroda a garázsban? "Műhelytitkok a SIKA epoxigyanta padlóbevonat rendszerről

SIKAFLOOR GARAGE védőbevonattal többfunkciós burkolási megoldáshoz juthat!

Tapasztalataink és a kereskedők véleménye alapján legtöbben a gyors, akár házilag kivitelezhető, univerzális padlóburkolatot keresik garázsukhoz, mert ami ma garázs, lehet, hogy néhány év múlva a megélhetés forrását adó műhely, próbaterem a gyereknek, fodrászat a feleségnek, iroda, vagy egyszerűen csak a hobbi színtere. Az epoxigyanta padlóbevonatok a nagy közösségi terek dizájnereinek észszerű választása évek óta. Találkozunk vele a plázák parkolóiban, nagy teherbírásnak kitett folyosókon, a jó nevű üzletek csillogó, a márka színeit visszaadó padlóinál, vagy a kórházak naponta többször, gépekkel tisztított várótermeiben. Nem véletlen a választás: az epoxigyanta sokoldalú felhasználást, gyors kivitelezést, csodálatos színpalettát, tartós, nagyon szép megoldást jelent a bevonatképzésben.

A Sikafloor Garage epoxigyanta védőbevonat ezeket a professzionális előnyöket teszi elérhetővé az otthoni burkolatkialakítás során. Amikor a garázs burkolatának kiválasztásáról döntünk, fontos, hogy nagy teherbírású, tartós, a vegyi hatásoknak is ellenálló, repedésmentes, nem utolsósorban: szép, színes, tetszetős burkolatunk legyen.

Ez fogad bennünket, amikor hazaérünk, és sokszor a garázs a helyszíne kerti szerszámaink, barkácskellékeink, hobbieszközeink tárolásának, esetenként használatának is. A Sika fejlesztőit a sokoldalú felhasználás mellett a komfortérzet növelése is motiválta akkor, amikor a Sikafloor Garage termékfejlesztésének fókuszába a színpaletta mellett a szakszerű házi kivitelezési lehetőséget helyezte. Örömmel jelentjük: sikerült!

A Sikafloor Garage epoxigyanta burkolatrendszer univerzális megoldás,

  • gyorsan, akár 2-4 nap alatt szép burkolatot tudunk vele létrehozni
  • akár saját kezűleg
  • nem csak a garázsban, hanem műhelyekben, mosókonyhákban, folyosók, vagy többfunkciós helyiségek biztonságos, tartós burkolását teszi lehetővé.

Emellett minden olyan helyiségben ajánljuk, ahol fontos, hogy:

  • repedésmentes, tartós, vegyi anyagoknak ellenálló
  • pormentes, könnyen tisztítható
  • nagy kopásállóságú legyen a burkolat.

Továbbá rendkívül fontos, hogy meglévő betonra, cementesztrichre, epoxigyanta habarcsra is felhordható, vagyis: bátran eshet választásunk a Sikafloor Garage burkolatrendszerre felújításkor is.

Költséghatékony, látványos, gyors megoldást biztosít, ami hosszú távon szolgálja az Ön és családja igényeit!

TUDJON MEG TÖBBET A SIKAFLOOR GARAGE-RÓL! TEKINTSE MEG RÖVID ÖSSZEFOGLALÓ ANYAGUNKAT:

NÉZZE MEG A FELHASZNÁLÁSI BEMUTATÓ FILMET: