Gipszek és habarcsok

A Webermix termékekből kiváló szerkezeti tulajdonságokkal rendelkező, tartós falazat készíthető, akár külső határolófalak, akár belső válaszfalak esetében. A weberKPS alapvakolatok egységes, kellően sima és egyenletesen nedvszívó aljzatot képeznek a végső színes vakolat vagy homlokzatfesték számára, amely hosszú távú védelmet biztosít a kész falazat számára.

 

A légzárás mellett a vakolatok javítják a kész falazat szigetelő tulajdonságait, valamint víz- és fagyállóságát. A vakolatok egy különleges csoportját képezik a webersan felújító vakolatok, amelyek nedves, sóval szennyezett falazatok felújítására szolgálnak. AtTermékeket folyamatos minőségellenőrzésnek vetik alá, és mindig keresik az innovációkat, mind a termék, mind a technológia tekintetében.

 

Gondolkodjon rendszerben!

Az építésnél és felújításnál használt termékek akkor kínálnak igazán tökéletes megoldást, ha a feladathoz megfelelő termékeket a gyártó által megadott rétegrendek szerint rendszerben fektetjük egymás mellé. Így nemcsak kiváló minőségű termékeket vásárolhat, hanem biztos lehet abban is, hogy az eredmény megfelel az Ön igényeinek, és hosszú ideig szolgálja a mindennapi használatban.

 

Kőműves habarcs

Felhasználásra kész webermix falazóhabarcs különböző falazóelemekhez, teherhordó és válaszfalak építéséhez, tégla- és üvegblokk falakhoz, hőszigetelő és nagy szilárdságú változatban egyaránt.

 

Alapvakolatok

A cementkötésű weberKPS alapvakolatok széles választéka kellően egyenletes, légmentes falazó- és lábazati felületek előállításához, kézi és gépi felhordásra, lábazati, könnyű és hőszigetelő kivitelben.

 

Simítóvakolatok, ragasztók

Cementkötésű weberKPS simítóanyagok, ragasztók, a vakolatfelületek simítására és kiegyenlítésére kül- és beltéri területeken, hogy a végső felületi bevonatok (színes vakolatok vagy homlokzatfestékek) felhordása előtt kiváló minőségű aljzatot biztosítsanak.

 

Gipszvakolatok

Gipszalapú alapozó- és simítóvakolatok, a felhordást megkönnyítő adalékanyagokkal, esztétikus belső felületekhez, párazárással, kézi és gépi felhordásra.

 

Javítóvakolatok

Magas porózus, falra száradó Webersan javítóvakolatok a nedvességgel és sóval szennyezett, a kapilláris felszívódás miatt omladozó vakolatú falazatok felújítására; valamint cementmentes, műemlék épületek felújítására.

 

Javító vakolatrendszerek

Webersan javító vakolatrendszerek nagy légpórusú és sókötő képességű, a kapilláris hatás miatt omladozó, erősen nedves és sóterhelt falazatok helyreállítására és szárítására.

 

A Weber termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!