Gorilla Sealant Tiszta szilikon tömítőanyag – a tartós vízálló tömítés titka

Hézagok és repedések vízálló tömítése a Gorilla erejével! Mindez gyors száradási idővel és tartós hatással. A Gorilla Sealant Clear szilikon tömítőanyag valóban azt nyújtja, amit ígér!

 

Vízálló tömítőanyag

A Gorilla Sealant Clear szilikon tömítőanyag valóban vízálló! Akár csövet, lefolyót vagy ablakot szeretne tömíteni a konyhában vagy a fürdőszobában, ez a tömítőanyag kiváló. Sokan azon aggódnak, hogy a vízálló tulajdonság mellett vajon légmentes-e. Sajnos több termék alapján összegyűjtött tapasztalatok azt mutatják, hogy sokszor penészes is. alapján. A Gorilla Sealant Clear szilikon tömítőanyag nem csak vízálló, hanem légmentes is! A rések és repedések tömítésére ennél jobbat tényleg nem találhat! Ráadásul hihetetlenül gyorsan, már fél óra elteltével vízhatlanná válik!

 

Ugyanakkor még a penésznek is ellenáll! Bár nem festhető, pontosan azért, hogy ezt a képességét is megőrizze: nincs beivódott, kitörölhetetlen penész, csak az igényes tömítés.

 

A kifinomult tiszta hatást fokozza, hogy a Gorilla Sealant Clear szilikon tömítőanyag nem sárgul, nem zsugorodik és nem repedezik! Köszönhetően annak, hogy -40°C és 176°C közötti hőmérsékletnek is ellenáll, kül- és beltéren egyaránt!

 

Gorilla Sealant Clear szilikon tömítőanyag használata

Nagyon fontos, hogy szobahőmérsékleten tároljuk. A felület, amin használod, tiszta, száraz, zsír- és pormentes legyen! Bármilyen szennyeződés vagy folyadék megakadályozhatja, hogy szépen tudjon vele dolgozni, és elérje a kívánt hatást és esztétikát.

 

Ne dolgozzon vele 10 percnél tovább egyhuzamban, mert ez szintén ronthatja a minőséget! A a tökéletes eredmény érdekében hagyja száradni 24 órán keresztül: a száradási ideje egy nap, tehát ennyi időt adjon neki.

A Gorillaglue termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!