Gorillaglue ragasztók a biztos tapadásért

Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy a Gorillaglue termékcsalád egy-egy ragasztója milyen jellemzőkkel rendelkezik.

 

Gorilla Grab

A Gorilla Grab Adhesive Crystal Clear tökéletes olyan projektekhez, amelyek hihetetlen szilárdságot és tiszta, professzionális felületet igényelnek. Ez a hihetetlenül sokoldalú ragasztó 5-ször erősebb, mint a nagy teherbírású formula, így ez az eddigi legerősebb ragasztóanyag! 100%-ban vízálló, hőmérsékletálló és gyakorlatilag bármit ragaszt! A hézagkitöltő formula az üregeket is kitölti kevés zsugorodással vagy zsugorodás nélkül.

 

Gorilla Tape All-Weather Extreme

A Gorilla Tape All-Weather Extreme strapabíró ragasztószalag a szélsőséges időjárási körülményekhez. Extra erős és extra tartós, tökéletes a kültéri javításokhoz. Ez a strapabíró szalag 100%-ban vízálló, hideg és meleg hőmérsékleten is működik – esőben, hóban, napsütésben és szélsőséges időjárási körülmények között is erősen tart.

 

Gorilla Super Glue Micro Precise

Ugyanaz az erős és gyorsan szilárduló Gorilla Super Glue formula, egy precíz adagolóeszközben, amelyet úgy terveztek, hogy kényelmesen kézreálljon. A Gorilla Super Glue Micro Precise hihetetlenül könnyen kezelhető, és a felhasználók számára tökéletes olyan projektekhez, ahol a pontosság kulcsfontosságú.

 

Gorilla vízálló bevonat és tömítés

A Gorilla Waterproof Coat & Seal egy rugalmas, gumírozott bevonat, amely elzárja a vizet, a levegőt és a nedvességet. Tökéletes a szivárgások javítására, a folyadékot könnyű felvinni – egyszerűen ecsettel, hengerrel vagy öntéssel lehet felhordani. Az önterülő formula tömít és véd azáltal, hogy simán befedi a kis réseket és repedéseket, így időjárásálló, vízzáró tömítést hoz létre. Kiválóan alkalmas: télikertekhez, ablakokhoz, PVC-hez, lakókocsikhoz, tetőfedéshez, ereszcsatornákhoz, vízelvezető csövekhez, külső kéményekhez.

 

Gorilla vízálló foltozó és tömítő szalag

A Gorilla Waterproof Patch & Seal Tape extra erős ragasztószalag, amelyet lyukak, repedések, hézagok és szakadások befoltozására terveztek. A gumírozott, UV-álló hátlap hajlítható és nyújtható, hogy alkalmazkodjon a felületekhez – tartós vízálló, légmentes gátat képezve. Kiválóan alkalmas: tetőfedéshez, ereszcsatornákhoz, vízelvezető csövekhez, ponyvához, lakókocsikhoz, kempingezéshez, tófóliákhoz és még sok máshoz!

 

Gorilla Glue Original

A termék, amivel minden kezdődött. A hihetetlen erejéről és sokoldalúságáról híres eredeti Gorilla Glue 100%-ban vízálló és ellenáll a szélsőséges hőmérsékleteknek. A vízzel aktivált poliuretán formula az anyagokba tágulva hihetetlenül erős kötést képez gyakorlatilag bármivel, így a Gorilla Glue szinte bármilyen projekthez vagy javításhoz megoldást jelent.

 

Gorilla Wood Glue

A Gorilla Wood Glue erős, gyors kötés a legkülönbözőbb fa felületeken, a Gorilla Wood Glue a keményen dolgozó, vízálló formula, amely tökéletes beltéri és kültéri használatra. A Gorilla Wood Glue a könnyen használható, vízbázisú PVA ragasztó előnyeit kínálja, a Gorilla által ismert tartóerővel. Természetes színűre szárad.

 

Gorilla Glue Clear

A Gorilla Glue-tól megszokott szilárdság és sokoldalúság mostantól könnyen használható, kristálytiszta, nem habzó formulában is elérhető. A Gorilla Glue Clear a legkülönbözőbb anyagokhoz kötődik, gyakorlatilag láthatatlan kötést hozva létre. A hihetetlenül erős formula vízálló is, így ideális beltéri és kültéri alkalmazásokhoz egyaránt.

A Gorilleglue termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!