Napfény fontossága a nappaliban

A legtöbbet használt helyiségnek kell a leghangulatosabbnak is lennie. Keltse életre a nappalit természetes fénnyel és friss levegővel felülről, és teremtsen kellemesebb beltéri klímát! A tetőablakokkal napfényben fürdetheti nappaliját, és a lehető legjobban mutathatja meg berendezési tárgyait és a dekorációt. 

 

A napfény folyamatosan változik, a nap folyamán mindig más irányból érkezik. Ha minél több természetes fényt szeretne, a tetőablakok jelentik a megoldást! Élvezze a napsütés minden pillanatát! 

 

Hogyan hozhat ki többet nappalijából?

A tanulmányok megdöbbentő eredményt mutatnak: életünk 90%-át zárt térben töltjük. Ennek az időnek a nagy részét a ház legfontosabb helyiségében vagyunk, a nappaliban. De ez nem jelenti azt, hogy ne élvezhetné itt is a természetes fényt. A tetőablakok tökéletes megoldást jelentenek, ha szeretné elárasztani otthonát napfénnyel, és megnyitni a külvilág felé! 

 

Standard Plus tetőtéri ablak felső fogantyúval

A VELUX GLL 1061 szellőztetőablak új, ergonomikusan kialakított felső fogantyúval van ellátva. Magas térdfalakhoz a modell alsó fogantyúval is rendelhető – felár nélkül. Kiváló hőszigetelő tulajdonságainak köszönhetően tökéletes választás, ha pénzt szeretne megtakarítani. Hangszigetelt kialakításának köszönhetően pedig a külső zajokat is távol tartja.

 

Elektromos lapos tetőtéri ablak

Engedje be nappalijába a napfényt és a friss levegőt a VELUX elektromos működtetésű tetőablakán keresztül, miközben biztosítja otthona energiahatékonyságát és kényelmét. A 2 rétegű hőszigetelő üvegezés kellemes beltéri klímát biztosít, a távirányítású szellőztetésnek köszönhetően pedig bármikor élvezheti a friss levegőt. Ne aggódjon – ha esik az eső, az esőérzékelő automatikusan bezárja az ablakot.

 

Áttetsző redőnyök

A VELUX fényáteresztő redőnyei tökéletes választást jelentenek minden nappaliba. Nemcsak a magánéletét védik, hanem beengedik a fényt, és kellemes, világos hangulatot teremtenek. A Colour By You kollekcióval pedig saját ízlésének megfelelően alakíthatja ki a redőnyét!

 

Hőszigetelő könnyű redőnyök

Vegye fel a harcot a hőséggel a VELUX hőszigetelő redőnyökkel, amelyek mind a hőszigetelés, mind a fényvédelem terén kiemelkedő teljesítményt nyújtanak. A tökéletes kombináció mindazok számára, akik kényelmes környezetet szeretnének a nyári hőségben. A hőszigetelő redőny kapható napelemes, távirányítóval ellátott változatban is.

 

Alakítsa át tetőtéri nappaliját és tegye jobbá az életét: az új VELUX tetőablakokkal! Ha nagyobb felújítást vagy tetőtér beépítést tervez, ne feledkezzen meg a leginkább használt helyiségről. Keltse életre a helyiséget természetes fénnyel és friss levegővel felülről – ezt kínálják a VELUX tetőablak-megoldások. Éljen közelebb a természethez!

A Velux termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!