GRAPHITE multi funkciós gép

GRAPHITE multi funkciós gép
A GRAPHITE multi funkciós gép legalább 6 féle elektromos kéziszerszám munkáját helyettesíti, s emellett megőrzi szerény méreteit is. A profik, és a barkácsolók is nagyra értékelik az ilyen kisgépek könnyű kezelhetőségét. Az elektromos kéziszerszám a vibrációs mozgás felhasználásának köszönhetően még a kevésbé tapasztalt felhasználók számára is biztonságosan és precízen használható.

Csiszolás és vágás

59G020 típusú, 180 W teljesítményű multi funkciós gép

A multi funkciós gép deltacsiszoló talppal felszerelve használható csiszológépként is. Ebben az összeállításban kiválóan alkalmas kis felületek csiszolására, és sarkok csiszolására is. A hozzá használt csiszolóvászon tépőzár segítségével van rögzítve. A rezgő mozgás előnyeit felhasználó hagyományos csiszológéppel szemben az a különbség, hogy a csiszolótalp leszerelhető és helyére sokféle egyéb tartozék szerelhető.

A rezgő mozgást a vágásnál is felhasználjuk. A megfelelő fűrészlap felszerelésével vághatók egyebek között faanyagok, műanyagok, fémek és építőanyagok, mint pl. kerámialap, gipszkarton is, stb. A tartozékok nem csak merőlegesen, de ferdeszögben is felszerelhetők. Ennek köszönhetően a multi funkciós elektromos kézigép minden helyzetben biztonságos munkavégzést biztosít a felhasználóknak, akár a legnehezebben elérhető helyeken is.

A felhasználók nagyra értékelik a kisgép mélyvágási funkcióját is. . Ezzel gond nélkül lehet készíteni furatot, bevágást bármilyen helyen, akár a megmunkált anyag közepén is. Ilyen esetben nincs szükség kezdő furat készítésére, mint ahogy az a dekopír fűrész használatánál feltétlenül fontos. A fűrészlap az anyagfelületre helyezve, magától bemélyed az anyagba és végzi feladatát. Annak érdekében, hogy a mélyvágás hatékonyságát növeljük, az egész gépet óvatosan körkörösen mozgatni kell.

Fémvágásnál nincs szikrázás és magas hőmérséklet. . Ez nagy előnyt jelenthet a multi funkciós kisgéppel végezhető munkáknál, főleg ott, ahol a szikrázás veszélyt okozhat. A fűrészlappal végzett „hidegvágás” összes előnye a műanyagok vágásánál is észrevehető, amelyek megmunkálása még sosem volt ilyen egyszerű.

Felújítási munkáknál, laminált padlólapok vágásánál, vagy gipszkarton falak szerelésénél könnyen elvégezhető valamennyi vágás, akár a legkülönlegesebb helyeken is. A hosszabb vágásoknál segítséget jelenthet a kijelölt vágási vonalon, vagy mérőléc mentén használt vezetési funkció. Ez a megvezetés biztosítja az egyenes vonalú vágást, amelyre idáig csak a körfűrésszel végzett munkáknál volt lehetőségünk.

Növekvő népszerűség

A GRAPHITE multi funkciós géppel olyan feladatokat is megvalósíthat, amelyeket egyébként olyan gépek végeznek, mint pl.: a vibrációs csiszoló, sarokcsiszoló, dekopír fűrész, szablyafűrész, körfűrész, vagy marógép. Az első ránézésre talán jelentéktelennek tűnő gép képes lehet meglepetéseket okozni sokrétű munkavégzési funkcióival. A multi funkciós kisgép egyre nagyobb népszerűséget szerez a különféle szakágak szerelői, épületgépészei, valamint az ezermesterek, sőt a profibb barkácsolók körében is.