Hangulatvilágítás a Rabalux-tól

hangulatvilágítás

Legyen szó romantikus hangulatról, nyugtató fényről vagy izgalmas dekorációról egy jó beszélgetéshez – a Rabalux kínálata mindezt még tökéletesebbé teszi! Bármely helyiségben ad egy olyan fényforrást, amely kiegészíti a szoba stílusát, viszont kikapcsolt állapotban is megnyerő megjelenést kölcsönöz a belső térnek. A fény színe és intenzitása ugyanolyan hatásosan határozza meg a teret, mint a benne lévő tárgyak és bútorok. Nézzük meg, mely lámpa hogyan illeszkedik az egyes szobákban!

 

Színek és Hangulatok

A színterápia nem új találmány: a múlt században a kórházak falai nyugtató zöldre festettek, és piros táblák figyelmeztettek a veszélyre. Manapság lehetőségünk van arra, hogy otthonunk minden helyiségében a lámpák segítségével alakítsuk ki a hangulatot. Egyetlen eszköz képes egy teret nyugodt relaxációs zónává, vibráló bulihelyszínné vagy kreatív munkaterületté változtatni. Ennek a varázslatnak a kulcsa az úgynevezett RGB világítás, amely három alapszín (piros, zöld és kék) segítségével egyetlen lámpa segítségével a zöld nyugodt, az izgalmas piros vagy a hűvös kék árnyalatai között válthat. A mi SIGGY lámpánk ugyanígy működik, és ez a könnyű, hordozható modellnek nemcsak a színét, hanem a helyét is könnyedén megváltoztathatjuk a szobában. Átlátszó burkolata biztosítja, hogy szinte bármilyen lakberendezési stílusba zökkenőmentesen illeszkedjen. A lámpa távirányítású, így a benne lévő LED színét egy egyszerű érintéssel könnyedén megváltoztathathatjuk.

 

Hangulatszínek a gyerekszobában

Lefekvés előtt a lágy fények segítik a szervezetet az alvásra való felkészülésben, mivel a melatonin-termelés szorosan összefügg a környezet fénymennyiségével. Ez különösen fontos olyan gyermekek esetében, akik esetleg vonakodnak lefeküdni. Kedvenc mesekönyveik és plüssjátékaik mellett a gyerekszobában megfelelő helyi megvilágításra van szükség. A kicsiknek tervezett BALOO modellek ezt a célt szolgálják. Ezek a vidám figurák imádnivaló megjelenésükkel, puha anyagukkal és távirányítású meleg LED izzóikkal tökéletesek az esti rutinok és a lefekvés előtti időtöltéshez. Elemmel működnek, könnyen mozgathatók és a szoba bármelyik sarkában használhatók. Praktikusak, vonzóak és hihetetlenül sokoldalúak. Ezek a lámpák ideális választás a gyerekszobákba. Legyen az egy mackó vagy egy pingvin, ezt a döntést a kicsik hozzák meg!

 

Természet – Egészség – Tisztaság – Sólámpa

Nemcsak a gyerekek élvezik, ha szobájukban esténként hangulatvilágítás van; a felnőttek is könnyebben tudnak kikapcsolódni és pihenni, ha a fényviszonyok megfelelőek. Az esti lazításhoz vagy egy hangulatos tévézéshez sokan választják a sólámpákat. Minden modellünk természetes kősóból készült, fa talapzattal ellátott, és földszínű színpalettájuk kiválóan illeszkedik a különböző belső terekhez. A sólámpák természetes anyaguknak köszönhetően képesek megtisztítani a szoba levegőjét. Ezért nemcsak hangulatunkat fokozzák, hanem közvetlen pozitív hatással vannak egészségünkre és jólétünkre is.

Ne feledkezzünk meg azonban arról sem, hogy ezek a lámpák a fényükön és a szervezetünkre gyakorolt hatásukon kívül lakberendezési tárgyak is. Éppen ezért a különböző méretekben kapható rusztikus darabok mellett bonyolultan faragott modelleket is kínálunk. Sőt, olyan egyedi darabokat is kínálunk, amelyek a keleti esztétikát ötvözik a sólámpák jótékony hatásaival.

 

Láva lámpa: a nappali dísztárgya

Hacsak nem antik bútorok között élsz, biztosan találsz olyan lávalámpát, amely formáját és színét tekintve kiegészíti nappalid dekorációját. A lávalámpa izgalmas fényforrás, mert az állandóan áramló és változó formák rabul ejtik a fiatalokat és szórakoztatják az idősebbeket. A lámpa fénye tökéletes háttérként szolgál a beszélgetésekhez vagy a zenehallgatáshoz, állandó megvilágítást biztosít a nappali sarkában, így biztosítva, hogy tévézés közben is mindig megtaláld a távirányítót.

 

Termékkínálatunkért keresse fel telephelyeinket!