VELUX potenciálját a bővítésében

Mi a VELUX potenciál? Az, amikor a plusz tér egy extra különleges térré alakul át, kívül és belül egyaránt.

A lapostetős ablakok és általában a lapostetős anyagok nagyon hosszú utat tettek meg azóta, hogy az emberek aggódtak a kinézetük miatt, vagy amiatt, hogy beáznak-e. Ma már egyre többen választjuk a lapos tetőket és lapos tetőablakokat a bővítésekben, hogy maximalizáljuk a rendelkezésre álló teret otthonunkban.

 

Kívülről építkezve behozni a külsőt

Egy lapos tetős bővítéssel sokkal tágasabbnak érezheti otthonát. Ugyanakkor azonban a kertbe való kiterjesztés azt jelenti, hogy a napfény forrása távolabb kerül a házától.

A VELUX lapos tetőtéri ablakokkal mélyebbre hozhatja a napfényt otthonába.

Ez az útmutató segít Önnek felfedezni a különböző lehetőségeket, hogy mind az eredeti teret, mind a bővítést sokkal világosabbnak és világosabbnak érezze.

 

„Egy helyiség nagyobbnak és barátságosabbnak érezhető a sok természetes fénnyel. A tetőablakok egész évben beengedik a napfényt, ami nagyban megváltoztathatja azt, ahogyan egy térben érzi magát.”

Hege Morris – Belsőépítészeti blogger

 

Lapos tetőtéri ablakok és kétszárnyú ajtók – együttesen még több napfényt kapunk

A kétszárnyú és teraszajtók remekül mutatnak. De bár azt gondolhatod, hogy elegendő napfényt tudnak behozni a bővítményedbe, mivel távolabb vannak az eredeti helyiségtől, a természetes napfény még a legfényesebb napokon sem tud nagyon behatolni az otthonodba. Az eredeti helyiségnek túl gyakran mesterséges világításra kell hagyatkoznia, hogy feldobja a homályt. A lapos tetős ablakok több napfényt juttatnak olyan helyiségekbe, amelyeket a kétszárnyú ablakok egyszerűen nem érnek el. Így együtt használva tökéletesen kiegészítik egymást. Ami azt jelenti, hogy élvezheti a nagyobb tér és a több napfény érzését.

 

Fény és Velux

Mindig jó ötlet, ha a lehető legkorábban megbeszéli a beépítőjével, hogy a bővítési terveihez mekkora üvegezést kell beépítenie.

A megfelelő számú, típusú és méretű ablakok beépítésével elérheti, hogy az új térben a megfelelő napfényt kapja – és megfelelően kiaknázhatja a bővítésben rejlő lehetőségeket. Az üvegezési lehetőségek széles skálája áll rendelkezésre, így megtalálhatja a megfelelőt a bővítéshez, és több vagy nagyobb tetőablak beépítése segít maximalizálni a napfényt.

 

VELUX ívelt üveg tetőablakok – jobb megjelenés, jobb teljesítmény és jobb kilátás

A forradalmi VELUX ívelt üveg tetőablak a világ első ívelt üveggel ellátott lapos tetőtéri ablaka. Olyan innovatív technológiát alkalmaz, amely lehetővé teszi az eső lefolyását, megakadályozva, hogy a víz összegyűljön vagy elszínezze az üveget, és a napfény beáramoljon. Ívelt üveg tetőablakaink tökéletesek lapos tetőbővítésekhez, mivel 0-15°-on belül bármilyen tetővel kompatibilisek. A lenyűgöző, széltől-szélig érő üveg kialakításnak köszönhetően a bővítmény kívülről nagyszerűen néz ki, belül pedig világosabb és világosabb. Segítségével a bővítésben rejlő teljes potenciált kiaknázhatja.

 

Válassza ki az otthonának megfelelő lapostető üvegezési lehetőséget

Számos más lapostető üvegezési lehetőséget is kínálunk Önnek, amelyek segítségével több természetes fényt és jobb szellőzést élvezhet extra terében. VELUX lapos üveg tetőablakok – 5-15° közötti tetőhajlásszögekhez alkalmas Diszkrét, stílusos kialakítású, karbantartásmentes PVC-kerettel, ami nagy teljesítményű szigetelést jelent. Emellett kiváló zajcsökkentést is biztosít. VELUX lapos tetőkupolák – 0-15° közötti tetőhajlásszögekhez alkalmas Dupla üvegezéssel kiváló hangszigetelést biztosít, beleértve az erős esőt vagy jégesőt is, és rendkívül energiatakarékos. VELUX INTEGRA® napelemes és elektromos tetőablakok Elektromosan vezérelt nyitás és zárás, így tökéletes a nem elérhető helyzetekben.