Hőmérséklet-szabályozás a legmagasabb szinten

A Legrand hőmérséklet-szabályozó termékei innovatív megoldásokat kínálnak: megkönnyítik a munkát, kényelmet és energiahatékonyságot biztosítanak.

A hőmérséklet-szabályozás nagyban befolyásolja az otthon kényelmét és energiaköltségeit. A Legrand intelligens termosztátjai kiváló választásnak bizonyulnak, mivel ezek a termékek könnyen integrálhatók más intelligens otthoni rendszerekbe, és jó paraméterezhetőséget biztosítanak.

 

Távfűtés és központi fűtés

Ha meglévő fűtési rendszerét szeretné hatékonyabbá tenni olyan helyen, ahol a szabályozható radiátorok mellett központi vagy távfűtéssel is rendelkezik, vegye fontolóra a Netatmo PRO fűtésszabályozási megoldások családját.

A helyiségenkénti fűtésszabályozáshoz termoelemeket és egy kommunikációs átjátszót tartalmazó csomag akár 20 termoelemmel is bővíthető. A vezérlés történhet a termoelem elforgatásával, vagy az átjátszónak köszönhetően távolról, telefonon vagy automatikusan.

A termoelemen lévő e-papír kijelző energiatakarékos módon mutatja a beállított hőmérsékletet, így az minden egyéb segédeszköz nélkül leolvasható.

A legtöbb radiátorszeleppel való kompatibilitás érdekében a készlet 6 adaptert is tartalmaz.

A Netatmo Pro termékcsalád képes működni a következő helyeken

 

Egyedi házakban és kisebb lakóházakban

A családi házakban és a kisebb lakóházakban fontos, hogy az egyéni igényeket összehangoljuk az energiatakarékos működéssel. Ha a fűtőberendezés a háztartás része, de radiátoros rendszer került beépítésre, akkor a fűtési rendszert úgy szabályozhatja, hogy a Netatmo PRO-hoz központi termosztátot csatlakoztat, és a hagyományos termosztátot lecseréli. Ez történhet egyszerű relék kapcsolásával vagy buszkommunikáción keresztül.

Az előre beállított időzítők és az automatikus programok biztosítják, hogy a fűtés és a hűtés csak akkor működjön, amikor szükség van rá. A készülék vezeték nélküli kommunikációs csatornán keresztül kapcsolódik az otthoni hálózathoz, így a tápegységen kívül nincs szükség vezetékezésre ahhoz, hogy az intelligens otthoni aggregátor megoldásokhoz csatlakozzon, vagy hogy a hőmérsékletet mobilalkalmazáson vagy webes felületen keresztül távolról szabályozza.

A Smarther2 egyik legnagyobb előnye, hogy képes érzékelni a helyiségek viselkedését. A beépített érzékelők és egy tanulási algoritmus segítségével megtanulja a helyiség fűtési és hűtési jellemzőit, és ez alapján szabályozza a hűtést és fűtést, hogy a helyiség hőmérséklete soha ne essen a beállított hőmérsékleti tartományon kívülre.

A Smarther2 részletes energiafogyasztási jelentéseket és tanácsokat is tud adni, amelyek segítenek a fűtés hatékonyabb energiafelhasználás érdekében történő beállításában.

A családi házak és kisebb lakóházak esetében a Smarther2 különösen jó választás lehet, mivel a különböző életmódok miatt a fűtési és hűtési igények gyakran napi és éves ciklusonként változnak. A rendszer segít fenntartani a kényelmes és energiatakarékos környezetet, miközben a lakók élvezhetik a könnyű használatot és a modern otthoni technológia előnyeit.

A Legrand termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!