Rajtad áll!

Cégünk számára mindig is fontos volt a társadalmi szerepvállalás. Ezt évek óta csendben űztük, magunkban, de tavaly év végén mertünk nagyot álmodni.

Úgy gondoltuk, hogy Önöket, a vásárlóinkat, partnereinket és kollégáinkat is arra buzdítunk, tartsanak velünk és álljunk egy jó ügy mellé. Tartsanak velünk abban a csodában, hogy rengeteg kisgyermek arcára sikerüljön mosolyt csalnunk azzal, hogy karácsonykor lesz ajándék a fa alatt.

Így esett a választásunk a Rajtad Áll Alapítványra, melynek a fő céljai a következők:

 -Alapítványuk legfőbb célja külső körülmények következtében elesetté vált, vagy hátrányos helyzetben lévő emberek, állatok és nem természetes személyek felkarolása és segítése a talpraállás folyamatában, valamint problémáik megismertetése a társadalommal és a döntéshozó szervekkel

– Munkájuk során nagy hangsúlyt fektetnek az alábbi közfeladatok ellátásában történő szerepvállalásra: nevelés, oktatás (pedagógusok és más szakemberek bevonásával), ismeretterjesztés, képességfejlesztés

– Hiszik, hogy rajtunk, embereken áll a minket körülvevő Világ sorsának alakulása, s hogy pozitív életszemlélettel és felelős döntésekkel a nehéz élethelyzetekben is segíthetünk magunkon és környezetünkön. Mindent megtesznek a természetvédelemmel és az állatvédelemmel összefüggő pozitív szemlélet kialakításában, valamint a felelős állattartás és természeti értékeinkkel kapcsolatos ismeretek átadása érdekében.

Róluk bővebben: www.rajtadall.hu

 

Megmondjuk őszintén, ekkorra összefogásról álmodni sem mertünk volna. Nehéz volt elképzelni, hogy építőanyag-és barkácsáruház lévén majd játékokat, csokit, tartós élelmiszert hoznak be hozzánk.

Majd teltek a napok, a hetek és egyre inkább gyűltek az adományok gyűjtőládáinkban. A gyűjtés végére annyi adomány érkezett, hogy 7 raklapra tudtuk biztonságban elhelyezni.

Az Önök segítségével, ezzel a hihetetlen összefogással, aminek a részesei lehettünk, az alapítvány a fehérgyarmati járás, igazán mélyszegénységben élő apró falvaiban, több, mint 250 gyermek karácsonyát tette szebbé. Ez jóval több, mint amivel elsőre számoltak.

Az utolsó decemberi kanyarban még a fehérgyarmati óvodába is jutott bőven játék. A hatalmas összefogásnak köszönhetően, még mindig van mit eljuttatni ezekbe a falvakba, az Alapítvány munkatársainak lesz még pár fuvarjuk. (erről infó lentebb)

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani minden kedves vásárlónknak, partnerünknek és a kollégáknak egyaránt.

Az alapítvány gyűjtése annyira sikeres volt, hogy még mindig van bőven mit lejuttatni ezekbe a falvakba.

Nagyon sok adományt vettek át a Rajtad Áll Alapítvány önkéntesei az utóbbi időszakban Budapesten, ám az általuk rendszeresen segített fehérgyarmati járásban élő gyermekekhez történő lejutás minden alkalommal 50 000 Ft-ba kerül (üzemanyagköltség), amit az elmúlt években önkénteseik saját pénzükből adtak össze. Ilyenkor leutaznak 2-3 napra, ismerősöknél földön, matracokon alszanak, és sorra járják a Családsegítő szolgálattól kapott címeket, ahova életkor és nem alapján előre kiválogatott játékokkal és élelmiszer-adományokkal érkeznek.

A lent alvást és étkezés is saját erőből oldják meg, ám eljött az a pont, amikor kénytelenek pénzt gyűjteni a szállításhoz szükséges üzemanyagra.

 

Így most egy jótékonysági koncertre hívnak mindenkit, abban reménykedve, hogy legalább egy út ára összejön.

Természetesen van mód a koncertet megelőzően átutalással is támogatni munkájukat. Az alábbi bankszámlaszámon tudnak adományt fogadni. Amennyiben úgy érzi, lehetősége van segíteni nekik:

Bankszámlaszám: 11708001-22248240
Címzett: Rajtad Áll Alapítvány
Közlemény: Zenészek a Gyermekekért
Összeg: Ezt Önre bízzuk

 

Amennyiben szeretne egy szuper rock buliban részt venni úgy, hogy közben még segít is, akkor ott a helye. Mi is ott leszünk és egy út költségével támogatjuk az alapítványt.

Az eseményt ide kattintva találja meg:

https://www.facebook.com/events/351309701065894/?ref=newsfeed

 

vagy SEGÍTS ADÓD 1%-ával!

Rajtad Áll Alapítvány – 19307415-1-13