Így készíts kreatív állomást!

Így készíts kreatív állomást!

Így készíts kreatív állomást!

Szeretsz alkotni és rendszerezni? Ezt az ötletes kreatív tárolót imádni fogod!

Felhasznált termékek

Skolatex iskolatábla festék

Trinát Univerzális festék (Unitop)

Pragold festőtálca

Bondex vintage effect

Ezentúl egy helyen tarthatod az összes eszközt, melyekre alkotás közben szükséged lehet. Emellett a tároló a lakás díszeként is szolgál és rengeteg helyet is spórolhatsz vele, hiszen a falra rögzíted.

Eszközök, melyekre szükséged lesz:
– fadoboz (amit lefestesz)
– ecset
– Trinát Unitop festék
– Skolatex festék
– Bondex Vintage Effect festék
– keverőpálca
– rongy
– fehér vastag filc
– takarófólia

1. lépés 
A dobozok alját Trinát Unitop festékkel kezeljük. Most mustársárgát használtunk, de bármilyen színt választhatsz. A doboz tetején használjunk táblafestéket, így sokkal jobban fog mutatni rajta a fehér felirat.

2. lépés 
Miután megszáradt a festék, a sárga felületre vékony, szálazó technikával felvisszük a Bondex Vintage Effect festéket. Ez annyit tesz, hogy csak az ecsetünk végét mártjuk bele a festékbe, leitatjuk egy papíron és szinte teljesen száraz ecsettel vékony szálakat húzunk a felületre.

3. lépés 
Ezután a Vintage Effect festékhez tartozó ezüst wax-szal adunk egy kis fényt a sárga felületnek, egy rongy segítségével.

4. lépés 
Az utolsó fázisban feldíszítjük a doboz elejét. Akármilyen szöveget írhatunk rá, a bátrabbak bonyolultabb grafikákkal is próbálkozhatnak. Már csak rögzítenünk kell a falra és kész is van az új kreatív állomásunk!

Beltér, Fa, Alapozó (fa), Lazúr, Bondex, Trinát,
Forrás: ppgtrilak DIY blog