Interaktív fal – még a suli is jobban megy majd!

Interaktív fal - még a suli is jobban megy majd!

Interaktív fal – még a suli is jobban megy majd!

Biztosan már mindannyiótoknak sikerült visszarázódni az iskolaszezonba, ha azonban mégsem, mutatunk nektek egy olyan interaktív fali rendszerezőt, melynek segítségével biztosan kedvet kapsz a tanuláshoz, és az eszközeid rendszerezéséhez is. 

Egy olyan interaktív falat fogunk nektek elkészíteni, melyet te is könnyedén az otthonodba varázsolhatsz. Ez nem csak praktikus, de ízléses dekorációként is szolgál.

1. Lépés – Kimérés, Kiragasztás

Döntsd el, mekkora legyen a fal mérete, és jelöld ki a helyét. Mi egy 1,5 méter és 200 cm magas területet jelöltünk ki vízmérték segítségével. Az éles vonalak elérésnek érdekében, a kijelölés mellett 1mm-el festőragasztószalgot helyeztünk el.

2. lépés – Festés

Három rétegben vidd fel a Skolatex táblafestéket a kijelölt fal felületére.

3. lépés – Berendezés

Most pedig jön az a rész, ahol igazán kiélhetitek kreativitásotokat. Gondolatban elképzeltük, hogy mivel is lehetne dekorálni a falat, mely nem csak dekorációs elemenként, de maximálisan praktikus eszközként is szolgál.

Az elrendezést teszteld a földön, mielőtt az eszközöket a falhoz rögzíted, hogy biztosan jól mutasson!

A falra képkereteket, polcot és papírhengert illesztettünk. A polchoz lemezt használtunk, melyet Trinát Zománcfestékkel festettünk le. A képkereteket, pedig törtfehér Trinát festék spray-vel fújtunk le. Csipeszekkel rögzítettünk filceket és tollakat, hogy ezek a fontos eszközök is mindig kéznél legyenek.

4.lépés – Fal feliratozás

Ezek után, pedig jöhetnek az inspiráló, motiváló feliratokat, hogy még nagyobb lelkesedéssel tudjátok a feladataitokat elvégezni.

FELHASZNÁLT TERMÉKEK

Skolatex iskolatábla festék

Trinát Aqua Kolor selyemfényű zománcfesték

Trinát spray akril festék

Forrás: ppgtrilak.hu DIY blog