Kényelmes, vezeték nélküli automata eszközök a Makitától

Porelszívás egyszerűen

Napjainkban új igény mutatkozik több megoldás iránt a betonpor csökkentésére a munkaterületen. A Makita porelszívó rendszere bővül a betonfúráshoz, betontöréshez, felületképzéshez és vágáshoz használható porszívókkal, tartozékokkal. A Makita biztosítja azokat a lehetőségeket, amelyekre szüksége van egy OSHA-szabványnak megfelelő rendszer kiépítéséhez a munkahelyén, még akkor is, ha a munka távol van az áramforrástól.

 

A Makita vezető szerepet tölt be a vezeték nélküli technológia területén,a világ legnagyobb 18V-os vezeték nélküli szerszámrendszerének kiterjedt választékával rendelkezik. Ha áramforrás közelében van, csatlakoztassa a Makita vezetékes porelszívóit, amelyek a legjobb teljesítménymutatókat alacsonyabb zajjal, kisebb súllyal és hosszabb élettartammal kombinálják.

 

Porkezelési megoldások

A Makita a vezetékes és vezeték nélküli porelszívó megoldások bővülő rendszerével rendelkezik, beleértve a teljes mértékben OSHA szilikapor-szabványnak megfelelő, akkumulátorral működő hátizsákos és tartályos porszívókat. A rendszer négy különböző megoldást kínál a vállalkozók számára. Egyszerűség és hordozhatóság jellemzi ezt a terméket, mely a beépített porelszívó funkciójával kiváló betonozáshoz és fúráshoz. Ahol a megnövelt kapacitás és a hordozhatóság találkozik és érvényesül a vezeték nélküli használat kényelme.

A Makita termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!