Kontaktragasztók univerzális és gyors ragasztásokhoz

A Pattex Palmatex kontaktragasztók erősek, hőállóak, univerzálisan alkalmazhatóak és gyorsan kötnek. Könnyen megoldható velük bármilyen feladat, még a legnehezebb is. Tökéletesek az anyagok széles skálájának ragasztásához.

 

Pattex Palmatex

Az erős, univerzális Pattex Palmatex ragasztó a leggyakrabban használt kontaktragasztó, rendkívül széleskörű felhasználási területtel. Gyorsan és nagyon erősen köt. Könnyen kenhető és szinte minden felületen használható (nem alkalmas PE, PP, expandált polisztirol – Styropor – és lágy PVC esetén). A ragasztó vízálló és ellenáll a hígított savaknak és lúgoknak.

 

Pattex Palmatex Extreme

A Pattex Palmatex Extreme a kontaktragasztó család legerősebb tagja. Széleskörűen alkalmazható, gyorsan köt és nagyon erős. Akár +120°C-os hőmérsékleten is használható, könnyen kenhető és szinte minden felületen alkalmazható (nem alkalmas PE, PP, expandált polisztirol – Styropor – és lágy PVC esetén). A ragasztó vízálló és ellenáll a hígított savaknak és lúgoknak.

 

Pattex Compact

A rendkívül rugalmas és hőálló Pattex Compact gél vízszintes és függőleges felületekre egyaránt alkalmas. Rugalmas szerkezetének köszönhetően nem folyik ki, és akár 2 órán keresztül is használható kiszáradás nélkül. Nagy felületekre is jól használható, gél állagú kontaktragasztó.

 

Pattex Palmafix

A Pattex Palmafix egy nagy szilárdságú építőipari kontaktragasztó, amely elsősorban burkolati profilok, szőnyegek és PVC-fóliák gyors és szilárd ragasztására szolgál 1,5 mm vastagságtól – akár szilárd, nem nedvszívó aljzatokon is. Ellenáll az igénybevételnek, és padlófűtéshez is használható. Szinte minden felületen jól tapad.

 

Pattex Palmatex mosó- és hígítószer

A Pattex Palmatex mosó- és hígítószer kiváló minőségű, sűrített oldószeres ragasztókhoz ajánlott (Pattex Palmatex, Pattex Palmafix stb.), alkalmas fémfelületek zsírtalanítására és a felesleges, nem kikeményedett oldószeres ragasztó eltávolítására a felületekről és szerszámokról.

A Pattex termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!