Kényelmesen még szeszélyes időben is

Funkcionális alsónemű: a végső védelem

Hideg, nedves és szeles időben fontos, hogy bőrét szárazon és szigetelve tartsa. Mondjon búcsút a nedvességelvezető pamutnak, és válassza helyette a polipropilént. A polipropilén könnyű, rugalmas és strapabíró, valamint antiallergén és baktériumtaszító tulajdonságokkal rendelkezik. Zökkenőmentesen kombinálható a poliészterrel, amely valamivel nehezebb, de kiegészíti a polipropilén erősségeit. Azok számára pedig, akik a természetes anyagokat részesítik előnyben, több megoldást is kínálunk. A merinógyapjú, TENCEL™, szója vagy bambuszszálak használata antibakteriális tulajdonságokat és kiváló hőszabályozást kínál.

A funkcionális alsóneműk elasztánból vagy spandexből is készülhetnek, amelyek rugalmasságot biztosítanak anélkül, hogy az illeszkedést veszélyeztetnék. A ruhadarabnak szorosan a testhez kell illeszkednie, és kényelmet kell nyújtania anélkül, hogy korlátozná a mozgásszabadságot.

 

A rétegek kiválasztásának fontossága

A megfelelő középső és felső réteg kiválasztása kulcsfontosságú a különböző körülmények kezeléséhez. A gyapjú és a merinógyapjú szigetel és melegen tart anélkül, hogy a légáteresztő képességet veszélyeztetné.  A középső réteghez válasszon olyan, teljes hosszúságú cipzárral ellátott fazonokat, amelyek könnyen illeszkednek a testéhez. A steppelt vagy softshell mellény ideális külső réteg, amely szigetel a hideg ellen, ugyanakkor biztosítja a mozgás szabadságát.

 

2 az 1-ben: Alkalmazkodó rétegek minden forgatókönyvhöz

A CERVA kínálatában számos 2 az 1-ben ruhadarab is megtalálható: Levehető ujjú kabátokat kínálunk, amelyeket igényei szerint kabátként vagy mellényként is használhat. Egy igazán forradalmi modell a KNOXFIELD PROFI HI-VIS téli kabát. Az alkalmazkodóképességre tervezett kabát mindkét oldalán viselhető, így tetszés vagy időjárási körülmények szerint változtathatja megjelenését.

És még a nadrágban sem kell megizzadni. Válasszon a levehető szárú 2 az 1-ben nadrágok kínálatából, amelyek egy pillanat alatt praktikus rövidnadrággá alakíthatók. Ezekkel a sokoldalú nadrágokkal bármilyen hőmérséklet-változásra készen áll, és alkalmazkodóképességük biztosítja, hogy bármilyen időjárási helyzetben helyt tudjon állni. A hűvös reggelektől a melegebb délutánokig, ezek a nadrágok zökkenőmentes átmenetet biztosítanak az időjárás szeszélyeihez.

 

Lábbeli a hőmérséklet-ingadozásokhoz

Ne feledkezzen meg a lábáról! A rosszul illeszkedő cipők és zoknik fokozhatják a kellemetlen érzést a hőmérséklet ingadozásakor. Válasszon olyan funkcionális zoknikat, amelyek légáteresztő anyagokból, például polipropilénből, merinógyapjúból vagy bambuszszálakból készülnek, és amelyek jó izzadságelvezető tulajdonságokkal rendelkeznek, valamint a tartósság érdekében megerősített orr- és sarokrészekkel bírnak. Válasszon szigetelt talpú csizmát nulla és 10 Celsius-fok közötti hőmérsékletre, szigetelt csizmát hidegebb időjárásra, valamint félmagas sarokkal és alumínium béléssel ellátott szigetelt csizmát 10 Celsius-fok alatti hőmérsékletre.

A Cerva termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!