Kerti traktorok

Vásároljon új kerti traktort, amely ideális a hatékony gyepápoláshoz és egyéb feladatokhoz. A kerti traktorok kompakt méretüknek köszönhetően könnyen kezelhetők.

 

TS 138

A TS 138 egy felhasználóbarát kerti traktor a kis és közepes méretű gyepfelülettel rendelkező kerttulajdonosok számára. Ez egy hatékony kerti traktor oldalkidobással, amelyet elegáns kialakítása és ergonómiája jellemez. Nagy teljesítményű Husqvarna motorral, szíj nélküli indítással és kényelmes pedálos sebességváltóval van felszerelve, valamint fűgyűjtővel és BioClip burkolattal is felszerelhető.

 

TS 142T

A Husqvarna TS 142T egy kompakt oldalkidobós traktor intelligens, felhasználóbarát kialakítással, amelyet kis és közepes méretű kertekben való használatra fejlesztettek ki. Pedálos hidrosztatikus sebességváltóval, 15″-os deluxe üléssel és ergonomikus kormánykerékkel felszerelt.

 

Kompakt, könnyen kezelhető kerti traktor nagyméretű gyepekhez

A Husqvarna TS 112 hatékony kerti traktor nagyméretű gyepek nyírására, de kompakt kialakításának köszönhetően szűk átjárókban is könnyen manőverezhető, és kevés tárolóhelyet igényel. Tapasztalja meg a kényelmes és zökkenőmentes fűnyírást a könnyen elérhető karoknak és az oldalra szerelt pedáloknak köszönhetően. Az állítható vezetőülés és az ikerfényszórók szintén hozzájárulnak a simább és kényelmesebb vezetéshez.

 

TS348XD

A Husqvarna TS 348XD egy nagy teljesítményű és kényelmes oldalkidobós traktor, amelyet egész éves használatra terveztek közepes és nagy kertekben. A széles, robusztus ClearCut fedélzet első osztályú kaszálási eredményeket és teljesítményt biztosít. Extra magas, 18 hüvelykes deluxe üléssel, puha élű kormánykerékkel, kulcsos indítással, bozótvédő lökhárítóval és üzemanyagszint-jelzővel rendelkezik.

A Husqvarna termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!