„Legyen önből is FAST&PRO Szakember” a Selena Hungária Kft. nyereményjátéka

"Legyen önből is FAST&PRO Szakember" a Selena Hungária Kft. nyereményjátéka

A nyereményjáték 2020. október 30-ig tart.

Mutassa be hogyan használja munkájához a FAST&PRO termékeket és vegyen részt a játékban, ahol a főnyeremény egy 2 személyes Wellness hétvége!

Teszteljen legalább egyet a Tytan Professional FAST&PRO termékek közül, és az adatlapot kitöltve töltsön fel képet (vagy képeket) arról, hogy mire és hogyan lehet a terméket használni.

FAST&PRO termékek

Gyors építés szakembereknek. Tytan Professional FIX² GT szerelési ragasztó, Tytan Professional Ultra Fast 70 pisztolyhab, Tytan Professional gipszkarton ragasztóhab és Tytan Professional 60 másodperc univerzális ragasztóhab.

Tytan Professional FIX² GT szerelési ragasztó

Egykomponensű, paszta állagú, hibrid-alapú ragasztó, mely gyorsan tapad és a páratartalom hatására megszilárdul (nedves felületeken is használható). Nem tartalmaz oldószereket, izocianátokat és vizet. Univerzális termék, mely széles körű alkalmazást tesz lehetővé.

 • kiváló tapadás a legtöbb porózus és nem porózus felületen
 • ellenáll a nedvességek és az UV-sugárzásnak
 • gyors és tartós kezdeti tapadás, erős végső kötőerő

Tytan Professional Ultra Fast 70 pisztolyhab

Egyedi összetételű pisztolyhab, mely a kétkomponensű habok minden előnyét az egykomponensű purhabok kényelmével ötvözi. Gyors kötés, magas kiadósság és megnövekedett hőszigetelő tulajdonság. Időmegtakarítás: 10 perc után vágható, 1,5 óra elteltével a hab teljesen megköt. Anyag hatékonyság: az alacsony utódagadás miatt nincs anyagveszteség.

 • 10 perc után vágható
 • Magas hőszigetelési képesség
 • Alacsony utódagadó hatás

Tytan Professional gipszkarton ragasztóhab

Használatra kész megoldás különféle táblák ragasztásához, például gipsz kötésű rost- és kartonlemezek, cementkötésű lemezek. Kiemelten sűrű összetétele biztosítja a szintezhetőséget, a gyors tapadást, a precíz beépítést és az erős ragasztást. Alapfelületek széles körében használható: beton, fa, OSB, bitumen membránok, kerámia téglák.

 • 3 dimenziós tábla szintezés
 • 2 cm-ig korrigálható a fal egyenetlensége
 • 100 m² tábla ragasztás 1 óra alatt

Tytan Professional 60 másodperc univerzális ragasztóhab

Egykomponensű poliuretán hab. A különleges TYTACK technológia alapú egyedülálló összetétel, gyors kezdeti kötést biztosít már 60 másodperc után. Utótágulás nélküli, így biztosítja az elemek stabil kötését megelőzve a deformációt.

Nyeremények

 • Az első közönség helyezett (legtöbb szavazatott kapott kép) a főnyereményre jogosult, ami egy 2 személyes wellness/SPA hétvége.
 • Az első szakmai helyezett (zsűri által a legprofibb alkalmazásként elbírált kép) a 2. a főnyereményre jogosult, mely szintén egy 2 személyes wellness/SPA hétvége.
 • 2. 3. és 4. helyezett nyereménye egy FAST&PRO termékcsomag, mely mind a 4 FAST&PRO terméket tartalmazza.

A nyereményjáték további részleteit az alábbi linken érheti el:

https://fastpro.tytan.online/

A nyereményjáték szervezője a Selena Hungária Kft.