Új generációs, megerősített sík tetőcserép termékek a Terrán kínálatában

Új generációs, megerősített sík  tetőcserép termékek a Terrán kínálatában

A Zenit és Rundo tetőcserepek geometriájában történt fejlesztés számos előnnyel bír, ráadásul tökéletesen kompatibilis a Generon napelemes tetőcseréppel is.

Ismét innovációban gazdag időszakot tudhat magáénak a Terrán. A tetőtrendek változása, a vásárlói igények minél teljesebb kiszolgálása és a folyamatos fejlődés hívta életre a cég továbbfejlesztett sík termék portfólióját. A Zenit és Rundo tetőcserepek geometriájában történt fejlesztés számos előnnyel bír, ráadásul tökéletesen kompatibilis a Generon napelemes tetőcseréppel is.

Megerősített Zenit és Rundo cserepekkel frissült a Terrán Tetőcserép termékportfóliója. Emellett a sík termékek körében is bevezetésre kerül az a felületkezelési rendszer, mely korábban csak a hullámos termékeknél volt teljeskörűen elérhető. Így a kínálat még jobban áttekinthető lesz, a kor kivitelezői, vásárlói és kereskedői igényeit ezáltal maximálisan lefedve. Legújabb, prémium Elegant felületkezelésünk tehát már Zenit és Rundo termékcsaládunk elemei között is elérhető.

„Cégünk 100 éves története során mindig is fontosnak tartottuk a folyamatos fejlődést, és azt, hogy a lehető leggyorsabban reagáljunk a szakemberek és vásárlók visszajelzéseire, igényeire. Fejlett gyártástechnológiánk, mérnöki szaktudásunk, továbbá sokéves tapasztalatunk tette lehetővé, hogy új szintre lépjen ez a termékkategória” – mondta Tóth Szabolcs, a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. regionális marketing igazgatója.

A fejlesztéseknek köszönhetően még korszerűbb lett a Zenit és Rundo tetőcserepek bordázottsága, emellett módosul a horonykapcsolat kialakítása. A legújabb innovációnak köszönhetően nagyban megnő a termékek törésszilárdsága, teherbírása, valamint eső- és viharállóssága.

Ahogyan a legtöbb divatirányzat, úgy a tetőtrendek is folyamatosan változnak. A tetők hajlásszöge az évek alatt csökkent. Új fejlesztésünk ehhez a trendhez is alkalmazkodik. A második generációs Zenit és Rundo tetőcserepek geometriája egyszerű, orrkialakításuk szerint pedig lehetnek íves vágásúak (hódfarkú Rundo) vagy egyenes vágásúak (Zenit).