Leier kéménycsere program okoseszköz ajándékokkal!

Kéménycsere program

Most megéri lecserélnie rossz kéményét, mert korszerű Leier kéményre válthat és jó döntését még választható trendi okoseszköz ajándékkal is honoráljuk.

Szabadulna régi, rossz, átnedvesedő, kellemetlen szagú kéményétől?

Lapozza át a katalógust, kérjen árajánlatot tőlünk és mi egy jó ajánlatot küldünk Önnek!

Rendleje meg új kéményét online akár nálunk!

Az új kéményét akár házhozszállítjuk és a választott okoseszközt is átadjuk!

Miért a Leier kémény?

33 év garanciaValódi és teljeskörű garancia. Az Ön biztonsága számunkra elsődleges szempont.
Minden kéményrendszerünk mellé kiemelkedő – 33 év – garanciát biztosítunk
, a vásárlás napjától számítva.
A garancia kéménytípustól függetlenül a kéményrendszer egészére szól.

 

MOKÉSZA Leier kéményrendszerek magas minőségük, innovációtartalmuk, tartósságuk, valamint a kéményrendszerekhez nyújtott kiemelkedő rendszergarancia által kiérdemelték a Magyarországi Kéményseprőmesterek Szövetsége ajánlását.
A neves szakmai elismerés társaságunk számára egyrészről felelősséget, másrészről
elkötelezettséget jelent a piacon több évtizede jelen lévő termékeink további folyamatos fejlesztése tekintetében.

Egy kéményrendszer – számos előny

Komplett rendszerKomplett és szabványos rendszer
Az innovatív Leier kéményrendszerek megfelelnek az új MSZ845 szabványnak (ez alapján 2010. óta csak  rendszerengedéllyel rendelkező kéményeket szabad beépíteni). Ha kéményeinket választja, biztosan szabványos, minden engedélynek megfelelő és biztonságos kéményrendszere lesz.
Természetes anyagokTermészetes anyagokból készül
Mi úgy vagyunk innovatívak, hogy a hagyományokra támaszkodva fejlesztünk. Tudjuk, hogy nem lehetünk okosabbak a természetnél – ezért a természetes anyagokat a legkorszerűbb gyártástechnológiával és kifogástalan műszaki tudással ötvözzük. Az így épített kéményrendszer tökéletesen károsanyag-
mentes, és a környezetet sem terheli. A Leier kémény felelősségteljes megoldás.
Ellenáll a savaknakEllenáll a savnak és a nedvességnek
A kerámia béléscső garantáltan képes több évtizedig is ellenállni a kémény üzemelése során keletkező káros anyagoknak (pl. a füst maró savjának) és az óhatatlanul kicsapódó  nedvességnek is. Hosszú használatra terveztük.
33 év garanciaCsendes és megbízható társ
A kémény akkor jó, ha észre sem vesszük – mert gond nélkül teszi a dolgát. Folyamatos fejlesztéseinknek és csúcsminőségű anyagainknak köszönhetjük, hogy 33 év garanciát vállalhatunk minden kéményünkre. A kémény valós élettartama ennek akár a dupláját is elérheti.
Tüzelési módokMegoldás minden tüzelési módra
Bármilyen tüzelőanyaggal szeretne fűteni, talál hozzá Leier kéményt. Választhat univerzális (minden tüzelőanyaghoz kiváló) vagy speciális (az adott tüzelőanyaghoz a legoptimálisabb) kéményt.
Egyszerű, gyors felépítésEgyszerű, gyors felépítés
Kéményrendszereink gyorsan felépíthetők. A gondosan tervezett, méretpontos elemek  építőkockaként simulnak egymásba, a munkát részletesen magyarázott és egyértelműen illusztrált építési útmutatóval segítjük.
Több tüzelési módEgy kéménytest – több tüzelési mód
Kétkürtős kéményeinkkel Ön egyetlen kémény beépítésével két szabadon választott kéménytípushoz juthat (a prospektusban található kéménytípusaink többségét tetszése szerint állíthatja párba). Gyakorlatilag egy kéménytest felépítésével két kéménye lesz – például a kandallója és a gázkazánja számára.
Több, mint kéményTöbb, mint kémény
Újraértelmeztük azt, amit eddig a kéményről tudtunk. Kéményrendszereink többsége választható szellőzőkürtővel, mely a lakás szellőztetésére is használható, de akár vezetékek (pl. TV-kábel, riasztókábel stb.) falbontás nélküli bevezetésére is, illetve a tüzelőberendezés számára szükséges égési levegő biztosítására. Mindezt a kémény üzemszerű működése közben.