Luxus fürdőszoba funkciók

A luxus fürdőszoba mindenkinek mást jelent, egyesek számára a színkombináció, mások számára a csempék jelentik az egészet. Egy dolog azonban biztos, a luxus nem csak esztétikai, hanem a szoba által nyújtott hangulatról is szól. Olyan barátságos környezet megteremtése, amelyben valaki kényeztetni szeretné magát, egy lépéssel tovább viszi a luxust. A Schlüternél három olyan luxus fürdőszobai funkciót ajánlunk, amelyet a következő projektjénél beépíthet. Legyen az egy, kettő vagy mindhárom, ezek biztos, hogy a „wow” tényezőt adják hozzá.

Amikor a fürdőszobában a luxus érzetét keltő funkciókról van szó, a finomabb részletekre is gondolni kell. Az olyan funkciók, mint a padlófűtés, a világítás és a minimalizmus biztosan túlélnek minden divatos színsémát, és a fürdőszobát még évekig luxusérzetben tartják. Gyakran azok a fürdőszobai berendezések a leglenyűgözőbbek, amelyekben ezek az elemek tökéletesen működnek!  

Ebben a blogban három olyan luxus fürdőszobai funkciót mutatunk be.

 

Minimalista tárolás

A luxus fürdőszobák is gyakran nagyon minimalisták. Ennek egyik módja, hogy minden lényeges dolognak külön tárolóhelyet alakítsanak ki. Általában, amikor egy ügyfél azt kéri, hogy a falba építsenek tárolóhelyeket, ez rengeteg előkészítő munkával jár; az anyagokat méretre kell vágni, és minden szélén külön-külön le kell tömíteni, hogy teljesen vízálló legyen. A Schlüter-KERDI-BOARD-N esetében azonban a beépítésnek nem kell bonyolultnak lennie, az eredmény viszont nagyon látványos. Ezeknek az előregyártott fülkéknek a használatával az előkészítő munka nagy része megszűnik, így percek alatt létrehozhat dedikált fali tárolót. A teljesen vízálló és többféle méretben kapható Schlüter-KERDI-BOARD-N a csempézést megelőző falelőkészítési fázisban könnyen beépíthető, majd csempézésre kész.

Emelje ezt még tovább az előregyártott Schlüter-KERDI-BOARD-NLT készletekkel, amelyek LIPROTEC technológiával rendelkeznek, így lehetővé teszik a LED fülkék beépítését a falfelületekre. A megvilágítási lehetőségek közül választható tónusú és színű LED-modulok az elülső peremre, középre vagy hátulra helyezhetők, bárhová, ahová a fényt kívánjuk.

Ezzel kapcsolatban a világítás egy másik nagyszerű eszköz a fürdőszobai berendezések feldobásához, és egy kis luxust kölcsönöz.

 

Világítás

A fürdőszobák esetében a siker kulcsa, hogy a világítással megteremtse a hangulatot, és lehetővé tegye ügyfelei számára, hogy ebben a térben durva, közvetlen, felülről érkező fény nélkül pihenhessenek. Köztudott, hogy a világítás segíthet a megfelelő hangulat megteremtésében, a Schlüter-LIPROTEC minden eddiginél könnyebbé teszi az ügyfél hangulatának megfelelő fény megteremtését.

A Schlüter-LIPROTEC segítségével a világítás számos módon telepíthető, például tükrök köré, falakba, szegélylécek mentén vagy fülkékbe. A rendszer a plug and play technológiának köszönhetően könnyen használható.

 

Padlófűtés

Vitathatatlanul az egyik legjobb módja annak, hogy a fürdőszobát luxussá tegye, a padlófűtés használata. Nem kell hideg csempére lépnie a tél közepén, a csempék kiszáradnak, hogy tisztább környezetet teremtsenek, és a padlófűtés célzott zónákban történő telepítésének lehetősége csak néhány az előnyök közül!

A Schlüter-DITRA-HEAT elektromos csempefűtési megoldásban azt szeretjük a legjobban, hogy a padlóban, a falakon és az ülőfelületeken egyaránt használható, így bárhol élvezhetik a csempefűtés kényelmét, ahol csak szükségesnek látják; legyen szó akár spa-szerű ülőfelületről a zuhanyzóban, meleg falakról a törölközők szárításához vagy egyszerűen csak a meleg padlóról a hidegebb hónapokban.

Az elektromos padlófűtés padlóra történő felszerelését még egyszerűbbé és gyorsabbá tettük az új Peel & Stick változattal, amely egy nyomásérzékeny ragasztóréteggel rendelkezik az alján. A lapok felszereléséhez nincs szükség csemperagasztóra, így ez a lehetőség sokkal gyorsabb és tisztább.

Ha a fürdőszobai berendezéseket szeretné magasabb szintre emelni, és a fényűző megjelenést néhány luxusfunkció beépítésével fokozni, a Schlüter még könnyebbé és egyszerűbbé tette ezt egy olyan termékcsaláddal, amely megkönnyíti az előkészítést és a beszerelést.