Megfelelő kesztyű a munkához

Biztosítsa a megérdemelt védelmet a kezének Makita kesztyűvel

 

MIÉRT VÁLASSZA A MAKITA KESZTYŰKET?

A Makita szerszámok és tartozékok rendelkeznek a professzionális alkalmazásokhoz szükséges erővel és teljesítménnyel, az egész napos használathoz szükséges kényelemmel és ergonómiával – és a Makita nagy teljesítményű kesztyűi ennek a mérnöki örökségnek a természetes folytatása. A kényelemtől, az illeszkedéstől és a kézügyességtől kezdve a kemény munkaterületi körülményekhez szükséges védelmi és tartóssági jellemzőkig minden Makita kesztyű megfelel a legigényesebb szakemberek igényeinek. A Makita High Performance kesztyűi a munkához illeszkednek, bárhová is vezessen a munka.

  • FitKnit™ Cut Level 1 nitril bevonatú, mártott kesztyűk
  • Fejlett FitKnit™ Cut Level 7 nitril bevonatú, mártott kesztyű
  • Nyitott mandzsettájú, rugalmasan védett, közcélú munkakesztyű
  • 100% valódi bőr tehénbőrből készült vezetői kesztyű
  • 100% valódi bőrből készült tenyérkesztyűk 
  • Advanced Impact bontókesztyű
  • Advanced ANSI 2 ütésálló bontási kesztyűk

 

A MEGFELELŐ KESZTYŰ KIVÁLASZTÁSA

A Makita célzottan, kézről kézre építkezve fejlesztette ki a nagy teljesítményű kézvédő kesztyűk választékát, amely egyértelműen meghatározott kopási, vágási, ütési és átszúrási teljesítmény tulajdonságokra vonatkozó szabványok alapján készült. A Makita az Amerikai Egyesült Államokban működő cég az Amerikai Nemzeti Szabványügyi Intézet/International Safety Equipment Association (ANSI/ISEA) 105-2016 American National Standard for Hand Protection Classification (ANSI/ISEA) 105-2016 amerikai nemzeti szabványa alapján tervezte és építette fel termékcsaládját, amely az Amerikai Nemzeti Szabványügyi Intézet (ANSI) önkéntes szabványa, amely az Egyesült Államokban felügyeli a szabványokat és a megfelelőségértékelési tevékenységeket. Az Ön igényeinek megfelelő kesztyű kiválasztásakor ezek a minősítések lehetővé teszik a kesztyűk teljesítményszintjeinek összehasonlítását.

 

KESZTYŰ MÉRETEZÉSI ÚTMUTATÓ

Mérje meg a keze szélességét az A ponttól a B pontig a megfelelő mérethez. A pontosabb illeszkedés érdekében mérje meg a hosszát a jelzett pontoknál. Ha két méret között van, javasoljuk, hogy a kényelmes illeszkedés érdekében méretezzen kisebbre.