Megjelent a Ferro legújabb katalógusa

A Ferro szaniter szerelvények a következő termékek egész sorát foglalják magukban érdekes új termékekkel, amelyek megfelelnek a felhasználók és a piac igényeinek. Ezek érdekes formatervezésű, divatos kivitelű termékek, csaptelepek, zuhanyzók és apró részletekben kifinomult kiegészítők, amelyek lehetővé teszik a könnyű használatot. és ápolást. A Ferro új termékei minden bizonnyal megfelelnek a fogyasztók elvárásainak, minőségük pedig biztosítja a készülékek hosszú távú, meghibásodásmentes használatát.

A FERRO termékeket a magas minőség, az innováció és a tökéletes formatervezés jellemzi. Ezt bizonyítja számos díj és rangos belsőépítészeti elismerések. A termékek a mindennapi élet részei, és hozzájárulnak a vásárlók jólétéhez és életük kényelméhez. A fűtési és szaniter megoldások biztosításával gondoskodnak a biztonságról, a vásárló kényelme és elégedettsége a Ferro sikerének egyetlen igazi fokmérője.

Az elegáns Cumulus konyhai csaptelep modell magas kifolyóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a munka korlátlan kényelmét. A Cumulus rendelkezik visszahúzható kifolyócső, amelynek köszönhetően például egy vízforralót vagy egy fazekat könnyedén megtölthet. A csaptelep minimalista kialakítása a designos markolatú fogantyúval és finoman profilozott kifolyócsővel illeszkedik tökéletesen a modern stílusú konyhai dekorációhoz.

A sorozatot úgy tervezték, hogy illeszkedjen a modern belső terekbe. Kerekségének és a test arányainak köszönhetően, a Ritto megtartja univerzális jellegét, és jól működik több

klasszikusabb belső térben is. A kollekció kétféle kivitelezése lehetővé teszi az alkalmazkodást a felhasználók egyéni preferenciáihoz és stílusához.

 

A katalógus itt érhető el >> 

A Ferro termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!