Megjelent a Mapei Zero Line protfóliója

A Mapei kibővítette az alacsony környezeti hatású termékek választékát.  Az új Zero Line mostantól hat építőipari terméket tartalmaz a cementkötésű habarcsoktól az előkevert habarcsokig.

 

A Mapei építőipari termékportfóliója fenntartható és tartós megoldásokat tartalmaz az alkalmazások széles skálájára: a betonacélok védelmétől és a felületek és szerkezetek javításától kezdve a tixotróp, hi-flow habarcsok normál vagy gyors kötésű habarcsokkal történő rögzítési alkalmazásokig.

 

A Zero Line termékcsaládhoz újonnan csatlakozó termékek a következők: Mapefer 1K ZERO korróziógátló cementhabarcs, Planitop Smooth & Repair ZERO gyorskötésű tixotróp habarcs, Mapegrout Thixotropic ZERO és Mapegrout Hi-Flow ZERO szálerősítésű kompenzált zsugorodású habarcsok, Planitop Smooth & Repair R4 ZERO gyorskötésű tixotróp R4-osztályú szerkezeti cementhabarcs és Mapefill ZERO folyékony habarcs pozitív belső feszültséggel.

 

A termékek maradék CO2-kibocsátásának kompenzálása a végső lépés a vállalati környezeti fenntarthatósági csapat és a Mapei kutatólaboratóriumainak bevonásával zajló folyamatban.

 

A Mapei termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!