A Leier rendszerházhoz most ajándék jár!

Különleges ajánlat az őszre, amely nagy terhet vesz le azok válláról, akik a közeljövőben házat szeretnének építeni. Gyakori probléma, hogy mire felépül egy ház, a költségvetés kimerül, és nem marad pénz a térkövezésre, a kerítés kialakítására.

 

A Leier legújabb ajánlatával most nem kell ezen aggódnia. A Leier rendszerházak és a Leier betonelemes készházak esetében térkövet és akár kerítést is kaphat ingyen!

 

Mik azok a Leier rendszerházak? Olyan családi ház, amelynek téglái, kéménye és áthidalása Leier termékekből készül. Ebben az esetben 100 m2 téglát adnak Önnek, ami elegendő egy kényelmes teraszhoz, járdához és feljáróhoz. A kőfajták széles választékából választhat, így biztosan megtalálja az új otthona stílusához illő követ. A színekből is széles választék áll rendelkezésére: A modern antracit színtől a mediterrán szépiáig 10 árnyalat közül választhat. Ezzel az ajánlattal akár 700.000 forintot is megtakaríthat.

 

Ha a Leier-től vásárolja meg a házához a burkolóelemeket, akkor a burkolókövek mellett a kerítésköveket és a kerítésburkoló lapokat is ajándékba kapja. Összesen négy raklapot, amivel több százezer forintot spórolhat. Természetesen a Leier-től még sok más termék is választhat, pl. betonlépcsőket, járdalapokat, teraszlapokat, sőt, még Durisol magaságyásokat is.

 

Az akció az előregyártott betonelemekre is vonatkozik, amelyekkel minden eddiginél gyorsabban és egyszerűbben építhet házat: minimális munkával, mindössze néhány nap alatt. A kínálatban 20 előregyártott ház közül választhat 30 m2 és 150 m2 között, de ezek személyes igényekre is szabhatók.

 

A Leier termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!