Megjelent a Soudal legújabb katalógusa

A Soudal csoport által gyártott termékek 7 fő termékcsoportra oszthatók: szilikonok, egyéb tömítők, purhabok, ragasztók, hibrid polimerek, technikai sprayk és egyéb építőipari kemikáliák. 

 

A legfrissebb katalógusban széles választékban megtalálhatók a ház különböző részeiben alkalmazható általános és speciális tömítők, kültéren és beltéren használhatók ragasztók (általános, hobbi, speciális). A T-rex, valamint a Fix all termékcsalád szerelőragasztói is szerepelnek a katalógusban. Emellett külön helyen gyűjtve vannak a speciális hibrid polimer ragasztók a a nagyobb kihívást jelentő feladatokhoz.

 

A terek kitöltéséhez számos purhab közül választhat. A pisztolyos és kézi purhabok mellett megjelentek a forradalmian új Genius purhabok, melyeket akár egy kézzel is használhat maximális pontosság mellett. A nagyobb felújítási munkálatokhoz ajánlott a ragasztóhabok és tetőszigetelők választása. A felsorolt termékek mellett a katalógus tartalmaz vízszigetelő, szaniter termékeket, technikai sprayket, kegészítőket.

 

Könnyű kezelhetőségével a Soudal termékek mindenki számára használhatók, legyen szó kivitelezőkról, lakossági hobbi szakemberekről, ipari felhasználókról.

A Soudal termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!